Πρώην παίκτρια του Survivor 2 χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης!
Showbiz

Πρώην παίκτρια του Survivor 2 χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εκείνη πήγε στο Survivor 2, επέστρεψε στην Ελλάδα και τελικά χώρισε! 

Ο λόγος για την Κατερίνα Χαλικιά και τον Φώτη Γιαννιώτη που τελικά τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους. Η ξανθιά μπασκετμπολίστρια του «Survivor 2», λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ετοιμάζεται να συγκατοικήσει -αλλά και να συνεργαστεί επιχειρηματικά- με τον γοητευτικό Φώτη της, αποκάλυψε το τέλος της σχέσης τους, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.
«Με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις pώς τα φέρνει η ζωή» ανέφερε σε συνέντευξή της. Η όμορφη Κατερίνα έγινε ζευγάρι με το πρώην μοντέλο, μετά το διαζύγιο της από τον Κώστα Παταβούκα, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Αυτό συνέβη πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Φώτης ήταν αυτός που βρέθηκε στο πλευρό της αθλήτριας στο αεροδρόμιο, λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά κι αυτός που την... καλωσόρισε με ανάρτηση του στο instagram, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους που η πρώην Survivor και ο γόης των '90s -και όχι μόνο- αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο προτού συζήσουν αλλά και συνεταιριστούν, ανοίγοντας μαγαζί εστίασης...
Σίγουρα οι σχέσεις δοκιμάζονται, σε μια μεγάλη απόσταση, όμως, η δοκιμή αυτή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία! Αυτό έδειξε και η περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, αφού ύστερα από οκτώ ολόκληρα χρόνια σχέσης χώρισαν -κοινή συναινέσει- λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο reality του ΣKAΪ.
Βεβαίως, κανένας από τους δυο δεν το έχει παραδεχτεί ακόμη σε επίσημες δηλώσεις του. Απλώς, η Ειρήνη σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως είναι χώρια, λέγοντας ότι έχει πάρει τον χώρο και τον χρόνο της από αυτή τη σχέση.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved