Νικολέττα Βλαβιανού: «Η κόρη μου με επηρεάζει πολύ, μου δίνει μια φρέσκια ματιά»
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: «Η κόρη μου με επηρεάζει πολύ, μου δίνει μια φρέσκια ματιά»

Η Νικολέττα Βλαβιανού σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της, Μαρία.

Υπήρξε κάποιο περιστατικό που σε έκανε να τρομάζεις και αφορούσε στην κόρη σου;

Βέβαια, ήταν η εφηβεία της Μαρίας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη εφηβεία και μακρά σε διάρκεια. Δεν μπορούσα να έχω τον απόλυτο έλεγχο. Έκτος από το να μιλάω και να νουθετώ, την έχω παρακολουθήσει για το πού πηγαίνει και πού βρίσκεται, έχω ανησυχήσει πολύ, έχω ψάξει το κινητό της τηλέφωνο, όλα αυτά τα έχω κάνει. Παρατήρησα από το πιο απλό, που ήταν ότι κάποια στιγμή στο φαγητό της δεν ήταν συνεπής, δεν έτρωγε, μέχρι που αργούσε πάρα πολύ τα βράδια να γυρίσει στο σπίτι. Πάντα ήμουν σε μια ανησυχία. Γυρνούσα από το θέατρο κι έφτιαχνα παστίτσιο, της το πήγαινα μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν, να της μυρίσει, για να σηκωθεί να φάει, ήταν πολύ αστείο.

Είσαι παρεμβατική στις σχέσεις με τους συντρόφους της;

Παρεμβατική δεν είμαι που να το ξέρει, αλλά μάνα είμαι κι εγώ να μην...; Λέω τη γνώμη μου... επισημαίνω πράγματα και την αφήνω να κρίνει μόνη της. Είναι απαραίτητο να συζητάμε τα προσωπικά μας, δύο άνθρωποι είμαστε, δεν γίνεται αλλιώς.

Ποια επηρεάζει περισσότερο την άλλη;

Το ίδιο. Η Μαρία με επηρεάζει πολύ, μου δίνει μια φρέσκια ματιά, την οποία αποδέχομαι για να προφυλάσσω τον εαυτό μου. Εκείνη αποδέχεται πράγματα που της λέω, αντιδράει, αλλά το κάνει, ευτυχώς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved