Ελένη Φιλίνη: «Ωριμάζω και μεγαλώνω όμορφα. Γερνάμε όταν έχουμε μαυρίσει μέσα μας»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Ωριμάζω και μεγαλώνω όμορφα. Γερνάμε όταν έχουμε μαυρίσει μέσα μας»

Η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ποιο είναι το μυστικό της και όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν γερνάει.

Τι είναι αυτό που δεν σε έχει αφήσει να... γεράσεις;

Κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν, ωριμάζουν και κάποιοι άλλοι γερνάνε. Αυτό ξεκινάει από μέσα μας. Ωριμάζω και μεγαλώνω όμορφα. Γερνάμε όταν έχουμε μαυρίσει μέσα μας. Όχι, αν κι έχω πονέσει μέσα μου, γιατί έχω πονέσει πάρα πολύ... μόνο από την απώλεια των ανθρώπων που έχω αγαπήσει, αλλά και από πολλά χτυπήματα που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή του. Έχω μέσα μου ένα φως που με βοηθάει. Δεν έχω νιώσει φθόνο για κανέναν, δεν έχω ζηλέψει, χαίρομαι όταν είναι καλά ο άλλος, όταν είναι ευτυχισμένος. Αν σκέφτομαι αρνητικά για τους άλλους, θα μου βγει και στο πρόσωπο, παντού, θέλω αρμονία γύρω μου. Με γαληνεύει η φύση, τα ζώα, οι καλοί φίλοι...

Ισορροπεί δύσκολα όλο αυτό;

Δεν έχει έρθει αβασάνιστα όλο αυτό, είμαι έτσι από μικρό παιδί. Στα 15 μου έκανα γιόγκα, μια σχολή υπήρχε τότε. Τώρα, τα τελευταία χρόνια,-έχει γίνει μόδα, Επίσης, στα 15 μου ήθελα να πάω στις Ινδίες.

Πήγες;

Όχι, δεν πήγα, δεν με άφησε τότε η μαμά μου. Μπορεί καλύτερα, δεν ξέρω...

Τι ήθελες να κάνεις στις Ινδίες;

Πιτσιρίκα είχα «ψωνιστεί» και ήθελα να πάω σε μοναστήρι στις Ινδίες θαύμαζα τους γιόγκι κι εξακολουθώ. Είχα άλλα οράματα, άλλα πιστεύω, το έψαχνα παραπάνω. Έχω περάσει όλα τα στάδια που σε κάνουν να φιλοσοφείς τη ζωή. Αν μου φέρεις να πιω τον καφέ μου σε μια χρυσή κούπα, θα με ενδιαφέρει ο καφές και όχι η κούπα. Με νοιάζει η ουσία τον πραγμάτων, όχι η επιφάνεια.

Θα μπορούσες να έχεις στα... πόδια σου πολλά...

Θα μπορούσα να έχω πολλά στα πόδια μου, αλλά δεν ξέρω αν ήμουν η ίδια Ελένη, αν η ψυχή μου ήταν η ίδια. Προστάτεψα την Ελένη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved