Βάνα Μπάρμπα: «Όταν έγινα μητέρα, έπαυσα να υπάρχω ως γυναίκα»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Όταν έγινα μητέρα, έπαυσα να υπάρχω ως γυναίκα»

Η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν περνάει κρίση ηλικίας κι αν φοβάται τα γηρατειά.

Πόσο δύσκολο είναι κάποιος να αντέξει την αλήθεια του;

«Κανείς δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια του, είναι σκληρή. Είναι σαν ένα χαστούκι, θέλεις ειδικό τρόπο να την πεις στον εαυτό σου. Τώρα το έμαθα κι αυτό. Έχω ένα καλό δεν χαρίζομαι στον εαυτό μου! Συζητώ πολύ μ’ εμένα και με βρίζω κανονικά όταν κάνω λάθη. Όλα αυτά μέχρι τα 38 μου χρόνια που απέκτησα το παιδί μου, πριν ήμουν... τρεις βαρούν και δυο χορεύουν. Έχω κτίσει πλέον μια σχέση εμπιστοσύνης με τον εαυτό μου».

Περνάς την κρίση της ηλικίας σου; Φοβάσαι τα γηρατειά;

«Ευτυχώς, ακόμα έχω μια καλή σχέση με τον χρόνο. Είμαστε, θέλω να πιστεύω, φίλοι. Πολλές φορές τον κουβεντιάζω και του λέω: "Εάν με αφήσεις να είμαι ο παλιός εαυτός μου, εγώ θα προσπαθήσω να σου δώσω έναν καλύτερο χρόνο". Προσπαθώ να κάνω μια ανταλλαγή, γιατί ξέρω ότι θα πονέσω σίγουρα. Η ομορφιά φεύγει με τα νιάτα και αφήνει πίσω της τη γοητεία. Δυστυχώς, τα φοβάμαι τα γηρατειά, δεν στο κρύβω...».

Τους σημαντικούς κύκλους της ζωής σου τους έχεις κλείσει;

«Ναι, τους δικούς μου τους έχω κλείσει. Έχω μόνον έναν τελευταίο και δεν αφορά εμένα αλλά το παιδί μου. θέλω να προσφέρω στην κόρη μου την ασφάλεια που υποχρεούται ο κάθε γονιός να παρέχει. Η Θεοδώρα μου δημιούργησε τον τελευταίο μου κύκλο! Όταν έγινα μητέρα, έπαυσα να υπάρχω ως γυναίκα, ηθοποιός, είχα μια παραίτηση 10 χρόνων. Ήθελα να ξεφύγω από όλα και να δοθώ στο παιδί μου».

Ποιο θεωρείς το μεγαλύτερο σου λάθος;

«Τον παρορμητικό μου, τα έντονα συναισθήματα και ότι κάνω να το κάνω με πάθος! Μου λείπει το μέτρο! Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό!».

Πηγή: full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved