Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αφού χώρισαν, γιατί συνεχίζουν να μένουν μαζί; Τι συμβαίνει;

Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αφού χώρισαν, γιατί συνεχίζουν να μένουν μαζί; Τι συμβαίνει;

Χώρισαν οριστικά, αλλά συγκατοικούν. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια ζευγάρι, συνεχίζουν όμως να μοιράζονται το ίδιο λοφτ στο Λος Άντζελες.

Τη στιγμή, λοιπόν, που σε δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στην Ελλάδα αναφέρονταν διάφορες εικασίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση των δύο ηθοποιών -χωρίς καμία διευκρίνιση αν είναι μαζί ή όχι- οι δυο τους έπαιρναν τις οριστικές αποφάσεις τους! Σύμφωνα με τη Real, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από περίπου δύο χρόνια εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη Μέκκα του κινηματογράφου για μια διεθνή καριέρα, έπαψαν πλέον να είναι μαζί. Όταν οι δυο τους έφυγαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα έδειχναν ιδανικά. Ζούσαν τον απόλυτο έρωτα, που ξεκίνησε πριν από περίπου έξι χρόνια όταν γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν στην παράσταση «Ο υπηρέτης δύο αφεντάδων», στην οποία πρωταγωνιστούσαν στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκείνος μόλις είχε δώσει τέλος στη σχέση του με τη συνάδελφό του Κατερίνα Γερονικολού και εκείνη, επίσης, μόλις είχε χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έκαναν όνειρα σε έναν κοινό ορίζοντα με πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Και πράγματι, μέχρι πρότινος όλα έδειχναν να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα είχαν υπολογίσει. Μπορεί στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους τα όνειρα να εκπληρώνονταν, όχι όμως και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πριν από περίπου τρεις μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Κανένας από τους δύο δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ κοινοί τους φίλοι, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο χαμηλών τόνων άνθρωποι είναι, απέφευγαν να αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τη σχέση αυτή. Και ας γνώριζαν ότι ο Πάνος και η Ιωάννα οδηγούνταν πρόσω ολοταχώς στον οριστικό χωρισμό! Το οριστικό τέλος ήρθε όταν εκείνη αποφάσισε να ταξιδέψει πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα, ενώ εκείνος βρέθηκε στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Mr Buffalo», που ανέβαινε σε θέατρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Υστερα ήρθε και εκείνος στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Λίγο αργότερα η Ιωάννα έφυγε και πάλι για τις ΗΠΑ, όμως ο Πάνος παρέμεινε στην πατρίδα. Ο λόγος της παραμονής του στην Ελλάδα είχε να κάνει με τον πρώτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, μιας και εκτός από πολύ καλός ηθοποιός είναι και τραγουδιστής. Συγκεκριμένα, έπρεπε να γυρίσει το βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αλάνα», που ερμηνεύει μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Όλο αυτό το διάστημα, οι δύο ηθοποιοί φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον (να «σώσουν» τη φιλική τους σχέση) και τελικά τα κατάφεραν. Και όχι μόνο είναι καλά μεταξύ τους, αλλά και συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον ως συγκάτοικοι. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός και συγκεκριμένα για να μοιράζονται τα έξοδα και να μην ανέβει το κόστος διαβίωσής τους στο Λος Αντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό. Ο Πάνος Βλάχος σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Αύγουστο, στο πλαίσιο της προώθησης της δισκογραφικής του δουλειάς, με διάθεση να συνδυάσει το ταξίδι του και με καλοκαιρινές διακοπές.