Σοφίνα Λαζαράκη: «Έχω καταρρεύσει από την πίεση»
Showbiz

Σοφίνα Λαζαράκη: «Έχω καταρρεύσει από την πίεση»

Η Σοφίνα Λαζαράκη πρωταγωνιστεί στο «Παρθένα Ζωή», αλλά δεν είναι ηθοποιός.

Ωστόσο, το ταλέντο και ο επαγγελματισμός της έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία και τα γυρίσματα, τα οποία δεν είναι πάντα εύκολα.

Ήταν βουτιά στα βαθιά, γιατί είσαι πολύ νέα και στην πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά βρέθηκες με πρωταγωνιστικό ρόλο...

«Πράγματι με... πέταξαν στα βαθιά και μου είπαν κολυμπά! Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα των γυρισμάτων, θέλει αντοχές και γερό στομάχι. Είναι μέρες που έχω ουδέτερες σκηνές και είναι βατό, αλλά είναι και μέρες που έχω σκηνές ψυχοφθόρες και πραγματικά βγαίνω ράκος από το γύρισμα. Έχουν υπάρξει κάποιες στιγμές που έχω καταρρεύσει από την πίεση, αλλά είναι πολύ λίγες. Σίγουρα είναι μεγάλη τύχη που πήρα αυτόν τον ρόλο στην πρώτη μου-δουλειά. Υπάρχει μια απίστευτη ομάδα με την οποία συνεργάζομαι, από το συνεργείο ως τους ηθοποιούς».

Στο «X factor» συμμετείχες για να δοκιμάσεις την τύχη σου στο τραγούδι;

«Όχι, πιο πολύ πήγα για την εμπειρία. Ήταν πολύ όμορφα και ήμουν πολύ τυχερή που έφτασα ως τα live, για να δω πώς λειτουργεί όλο αυτό».

Χορός, τραγούδι υποκριτική: υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζεις και θα ήθελες να ασχοληθείς περισσότερο;

«Η αλήθεια είναι ότι στον χορό έχω εμβαθύνει πιο πολύ, καθώς έχω αφοσιωθεί στο μπαλέτο εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα θα δώσω εξετάσεις για να περάσω σε κάποια επαγγελματική σχολή χορού. Στο μέλλον όμως θα ήθελα πολύ να τα συνδυάσω και τα τρία και ένας τρόπος να το κάνω είναι το μιούζικαλ. Πάντως μέχρι στιγμής προγραμματίζω διάφορα πράγματα και τελικά όλα μου προκύπτουν τελείως διαφορετικά. Συχνά ακόμα καλύτερα!» εξήγησε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved