Η ερωτευμένη Λένα Παπαληγούρα παραδέχεται: «Ο Άκης είναι το ναρκωτικό μου!»
Showbiz

Η ερωτευμένη Λένα Παπαληγούρα παραδέχεται: «Ο Άκης είναι το ναρκωτικό μου!»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ δείχνει να είναι η Λένα Παπαληγούρα η οποία μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της Άκη Πάντο αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα, το θέατρο

Πάμε και σε αυτό που ετοιμάζεις για τον χειμώνα, που μοιάζει εξαιρετικά φιλόδοξο.

Οπως πρώτος έγραψες στην «Απαγορευμένη ατζέντα» σου, έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ με την εμπνευσμένη, εξαίρετη Ελένη Σκότη στο σκληρό και ενδιαφέρον έργο «People, places & things» του Duncan MacMillan. Ο ρόλος που θα παίξω είναι η Εμμα, η βασική ηρωίδα του έργου που έχει εθιστεί στα ναρκωτικά θέλοντας να αποδράσει από μια αλήθεια που την τραυματίζει... Το σκληρό αλλά και τρυφερό αυτό έργο παίχτηκε με τεράστια επιτυχία στο περίφημο «St. Ann’s Warehouse» και είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής ξέρω πως έχουν κλειστεί για τη διανομή η σπουδαία Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και ο ικανότατος Χάρης Τζωρτζάκης, αλλά έρχονται κι άλλοι άσοι!

Ποιο είναι το δικό σου «ναρκωτικό», Λένα;

Ο Άκης! Ο Άκης είναι το ναρκωτικό μου!

Περίμενα πως θα μου πεις το θέατρο…

Το θέατρο είναι ένας μεγάλος έρωτας, αλλά ο Άκης είναι το απόλυτο ναρκωτικό μου... Είναι ωραίες οι επαγγελματικές νίκες, μα έχεις την ανάγκη να γυρίσεις σε μια μεγάλη αγκαλιά μπαίνοντας στο σπίτι... Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι σε μια δυνατή σχέση όπως αυτή με τον Ακη, μιας και σημαίνει πολλά για μένα. Μοιράζομαι τα πάντα μαζί του, είναι ένα ξεχωριστό, ζηλευτό πλάσμα που λατρεύω!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved