Για ποιον λέει η Θρασκιά: «Με τον Νικόλα προέκυψε μια σχέση που κρατάει στον χρόνο»
Showbiz

Για ποιον λέει η Θρασκιά: «Με τον Νικόλα προέκυψε μια σχέση που κρατάει στον χρόνο»

Ποιος είναι ο Νικόλας με τον οποίο η Ράνια Θρασκιά έχει αναπτύξει τη σχέση που περιγράφει;

Σου έχει γίνει πρόταση να πας σε κάποιο talent show;

Είχα συμμετάσχει στο παρελθόν στο «Just the two of us», είχα ξεδιπλώσει το φωνητικό μου ταλέντο (σ.σ.: γελάει). Ηταν πολύ αντιφατικό για εμένα να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τελικά μια πολύ όμορφη και χρήσιμη εμπειρία, μιας και «εξέθεσα» τηλεοπτικά τον εαυτό μου με έναν τρόπο που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω!

Εξέπληξες και τους τηλεθεατές.

Αυτή είναι μεγάλη αλήθεια. Δοκίμασα τα όριά μου με έναν διαφορετικό τρόπο και γνώρισα και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη, τον καταπληκτικό αυτό καλλιτέχνη στον χώρο της λυρικής μουσικής. Από τους πολύ λίγους βαρύτονους που έχουμε στη χώρα μας και εξαιρετικά ταλαντούχος! Με τον Νικόλα προέκυψε μια σχέση που κρατάει στον χρόνο. Αν και δεν βρισκόμαστε συχνά, προσπαθώ να είμαι παρούσα σε ό,τι κι αν κάνει, γιατί τον θαυμάζω πάρα πολύ και περνάω καταπληκτικά όταν είμαι εκεί.

Στο «Dancing with the stars» θα σκεφτόσουν να συμμετάσχεις;

Δεν θα το σκεφτόμουν, όχι.

Θα έκανες ραδιόφωνο;

Στο παρελθόν έκανα ραδιόφωνο για λίγο. Τώρα, όμως, που κάνω ένα τέτοιο μεγάλο επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι ξεκάθαρο ότι είναι η προτεραιότητά μου. Στην Αμερική βέβαια οι ραδιοφωνικές εκπομπές ψυχολογικού περιεχομένου, που έχουν να κάνουν κυρίως με προσωπικές σχέσεις, είναι και οι μακροβιότερες. Πιθανόν μια τέτοια εκπομπή να είχε ενδιαφέρον και εδώ, στον τόπο μας.

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved