Βάνα Μπάρμπα: «Έχω και τη φήμη της γυναίκας των παθών της…»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Έχω και τη φήμη της γυναίκας των παθών της…»

Όλα είναι μέσα στη ζωή. Η Βάνα Μπάρμπα αγάπησε, αγαπήθηκε, κεράτωσε ή κερατώθηκε; Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή;

«Εάν κερατώθηκα, δεν το πήρα πάντως είδηση! Εάν κάποιοι το έκαναν από ανασφάλεια, για να νιώσουν καλύτερα, δεν το γνωρίζω. Βέβαια φοβάμαι μην το πάθω στα γεράματα (γελάει). Δεν κεράτωσα ποτέ, δεν χρειάστηκε γιατί την κοπανούσα από την εκάστοτε σχέση. Ήμουν πολύ έντιμη στο κομμάτι μου αυτό. Ποιος θα το περίμενε από εμένα; Και όμως! Γιατί έχω και τη φήμη της γυναίκας των παθών της» τόνισε στο Full Life.

-Τι χρειάζεται για να γίνει ο έρωτας αγάπη; Πόσο δύσκολο είναι, κατά τη γνώμη σας;

«Από τις εμπειρίες που είχατε έως σήμερα. «Δεν μπορεί να γίνει ο έρωτας αγάπη! Είναι δυο διαφορετικά συναισθήματα. Ο έρωτας εμπεριέχει την κτήση, τον εγωισμό και το πάθος! Η αγάπη εμπεριέχει τη θυσία, που -. είναι η υπέρτατη αξία. Εάν είσαι νέος, δεν μπορείς να μιλάς για αγάπη. Την αγάπη θα τη συναντήσεις στην ηλικία μου και μετά! Είναι δυο διαφορετικές έννοιες. Μόνον ο χρόνος και η διάρκεια μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα».

-Έχει αλλάξει το γούστο σου στους άντρες;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το κομμάτι πλέον στη ζωή μου, έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ! Και δεν είναι διπλωματική η απάντηση που σου δίνω».

-Σήμερα τι μπορεί να σου λείπει;

«Η σιγουριά και η ασφάλεια! Αλλά, από την άλλη, μπορεί και να μην την άντεχα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved