Νικολέττα Βλαβιανού: «Οι ηθοποιοί πάντα είναι πολυμηχανήματα, όλες τις δουλειές μπορούν να τις κάνου
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: «Οι ηθοποιοί πάντα είναι πολυμηχανήματα, όλες τις δουλειές μπορούν να τις κάνου

Η Νικολέττα Βλαβιανού μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Tι ετοιμάζει αυτόν τον καιρό η ηθοποιός;

«Κάνω στο θέατρο «Μικρό Γκλόρια» ένα έργο που αγαπάω πάρα πολύ και λέγεται «Η Ευθαλία του Γαλατά», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ. Το είχα κάνει πριν από 3 χρόνια και τώρα ξανά, σε μια ανανεωμένη παράσταση, όπου συμμετέχουν άλλα δύο άτομα, η Ελένη Καρβέλη, που παίζει όργανα, και η Ελεάννα Φινοκαλιώτη, που τραγουδάει. Είναι ηθοποιοί... πολυμηχανήματα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Οι ηθοποιοί σήμερα πρέπει να είναι... πολυμηχανήματα;

«Οι ηθοποιοί πάντα είναι πολυμηχανήματα, όλες τις δουλειές μπορούν να τις κάνουν: Από το να κόβουν ξύλα και να φτιάχνουν σκηνικά μέχρι και να είναι οικονομολόγοι. Δεν έχω περάσει από πολλές τέτοιες δουλειές. Κάνω και μικρές δουλειές δικές μου και είμαι αναγκασμένη να βλέπω μια παραγωγή από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μια μικρή... μεγάλη παράσταση αυτή».

-Μετά την πολυετή εμπειρία πού έχεις στο χώρο τι σημαίνει για σένα η δουλειά σου;

«Το να γίνω ηθοποιός δεν ήταν μόνο όνειρο, ήταν και πρακτικό το θέμα. Θέλω να πω ότι ήταν και επάγγελμα, γιατί για πολλά παιδιά δεν είναι επάγγελμα κάνουν και κάτι άλλο. Από αυτή τη δουλειά έχω να υπερηφανεύομαι ότι κατάφερα να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, γιατί ψάχνεις δύο φορέ5 το χρόνο για δουλειά. Τώρα προσπαθώ να ενώσω τα όνειρα μου και .το πρακτικό κομμάτι. Να κάνω δουλειές που με εκφράζουν, να μπορώ να βγάζω χρήματα από αυτές, για να μπορώ να ζω. Πλούσιος από το θέατρο δεν γίνεσαι. Γινόμαστε λίγο μονομανείς οι ηθοποιοί, οι πιο παλιοί, όσοι καταφέρνουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος της επαγγελματικής μας ζωής τουλάχιστον. Υπάρχει ένας μικρόκοσμος και κλεινόμαστε μέσα εκεί, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Το θέατρο είναι μια μορφή τέχνης που ορίζει την καθημερινότητα σου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved