Βλαβιανού: «Δεν έχω χρήματα να  πληρώσω την κόρη μου για να τη βάλω σε κάποια δική μου παραγωγή»
Showbiz

Βλαβιανού: «Δεν έχω χρήματα να πληρώσω την κόρη μου για να τη βάλω σε κάποια δική μου παραγωγή»

Η Νικολέττα Βλαβιανού δεν είναι μόνο ηθοποιός. Έχει σπουδάσει και Πολιτικές Επιστήμες, ωστόσο ο χώρος της υποκριτικής ήταν αυτός που την κέρδισε.

«Μπήκα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έκανα Πολιτικές Επιστήμες κι εκεί έμπλεξα με την υποκριτική. Η οικογένεια μου δεν ήταν οικονομικά ισχυρή, όταν ξεκίνησα με το θέατρο... Είπα ότι αν μπορώ να ζήσω από αυτό ως επάγγελμα, θα προχωράω... Αυτό συνεχίστηκε στη ζωή μου, έκανα παιδί και τα πρώτα 15-20 χρόνια ήμουν ηθοποιός, μετά δεν γινόταν πισωγύρισμα, δεν είχε νόημα αλλαγής καριέρας» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έγινε και η κόρη σου ηθοποιός τελικά, ενώ σπούδαζε ναυτιλιακά,..

«Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουν τα παιδιά μας από τον κύκλο. Η Μαρία μου είναι κι αυτή ηθοποιό! Είναι ταλαντούχα, αλίμονο, μέσα στα θέατρα είναι από μικρά παιδιά, βλέπουν, ακούνε, μαθαίνουν. Η τέχνη του ηθοποιού είναι τσαγκαρική. Όσο περισσότερο κάθεσαι δίπλα σ' ένα δάσκαλο, ακούς και μαθαίνεις, τόσο περισσότερο καλύτερος γίνεσαι. Είχε ξεκινήσει με τα ναυτιλιακά, είναι και γυμνάστρια, κάνει πιλοτές, και από εκεί ζει αυτή τη στιγμή.»

-Ήθελες να γίνει ηθοποιός;

«Ήταν διαφορετικά πριν από την κρίση και διαφορετικά τώρα. Πριν έλεγα: «Μη γίνεστε ηθοποιοί, γιατί δεν υπάρχουν δουλειές». Αλλά μετά την κρίση, σε καμία δουλειά δεν υπήρχαν χρήματα, οπότε ήταν ένα και το. αυτό. Η κρίση, εκτ05 των άλλων, έφερε μεγάλη απορρύθμιση στο εργασιακές σχέσεις κι αυτό ήταν το χειρότερο για μένα. Έκανε πάρα πολύ κακό στον ιδιωτικό χώρο, στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, μας τσάκισε, μας θέρισε. Δεν έχουμε παίξει μαζί ακόμα, μαζί με την κόρη μου, δεν έχω χρήματα να την πληρώσω για να τη βάλω σε κάποια δική μου παραγωγή. (Γέλια.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved