Όλγα Φαρμάκη: «Μου έγιναν προτάσεις και για άλλα ριάλιτι επιβίωσης»
Showbiz

Όλγα Φαρμάκη: «Μου έγιναν προτάσεις και για άλλα ριάλιτι επιβίωσης»

Η Όλγα Φαρμάκη είναι ένα μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor που έκλεψε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Πώς αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης;

«Ήταν μια πρόταση που μου είχαν κάνει από πέρυσι για το πρώτο «Survivor». Μου έγιναν παράλληλα προτάσεις και για άλλα ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είχα τότε ιδέα πώς μπορούσε να είναι, μετά όμως είδα όλο αυτό με τα αθλήματα και το ενδιαφέρον που προκάλεσε στους τηλεθεατές και μετάνιωσα που δεν είχα πάρει μέρος στο πρώτο. Και σκέφτηκα καλύτερα να μετανιώσω για κάτι που έχω κάνει, παρά για κάτι που δεν έχω κάνει...» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Έτσι, λοιπόν, μπήκατε στο παιχνίδι. Ήσασταν προετοιμασμένη για αυτά που θα αντιμετωπίζατε εκεί;

«Όχι, δεν ζούμε στην καθημερινότητα μας σε τέτοιες συνθήκες... Όσο και αν το περιγράφουν και ό,τι και να λένε είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αντιμετωπίσαμε. Όντως σου λένε ότι θα πεινάσεις ή ότι θα έχει κρύο, ότι δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες υγιεινής που έχεις συνηθίσει από το σπίτι σου, αλλά όταν το βιώνεις, όλα είναι σε τόσο υπερθετικό βαθμό, που δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να ζεις αυτή την πραγματικότητα. Και πώς νιώσατε όταν αυτές όλες».

-Οι δυσκολίες έγιναν η καθημερινότητα σας;

«Στην αρχή, όσο και προετοιμασμένος να ήσουν, το μυαλό σου δεν μπορούσε να χωρέσει αυτά που ζούσαμε εκεί. Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ζει σε μια τέτοια πραγματικότητα. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα και εγώ όταν το έβλεπα -από το σπίτι δεν μπορούσα να καταλάβω όλη αυτή την ταλαιπωρία και τις κακουχίες που περνάνε τα παιδιά στο παρασκήνιο των αγωνισμάτων. Εμείς τους βλέπαμε για λίγο μόνο...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved