Στέφανος Μιχαήλ: Οι τολμηρές σκηνές και ο προβληματισμός
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Οι τολμηρές σκηνές και ο προβληματισμός

Ο Στέφανος Μιχαήλ έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην σειρά «Το τατουάζ» όπου και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πώς επιλέχθηκε για τον ρόλο αυτό στην σειρά του Alpha;

«Ο Ανδρέας μου το πρότεινε αφού είχε προηγηθεί συζήτηση και με τη Βάνα Δημητρίου και με τον Κουλή Νικολάου. Έχω να σου πω πως γνωριζόμαστε με τα παιδιά και πριν από το «Μπρούσκο». Είχαμε κάνει μια κυπριακή παραγωγή. Μου έστειλε, λοιπόν, ο Ανδρέας το πρώτο επεισόδιο και με ρώτησε «ποιον ρόλο πιστεύεις πως θα χάνεις;». Και του απαντάω σκεπτόμενος ότι θα είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής και του λέω «τον Άγγελο». Και μου είπε «όχι, θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο». Είμαι ευγνώμων, ήταν μια εξαιρετική πρόταση» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σκέφτηκες να κάνεις ένα διάλειμμα μετά το «Μπρούσκο», όπως ο Ανδρέας;

«Όχι. Αυτό σκέφτομαι να το κάνω όταν τελειώσει το «Τατουάζ». Όχι τελείως. Ίσως κάνω κάποιο εβδομαδιαίο. Είναι πολύ κουραστική η διαδικασία του καθημερινού. Πολλές ώρες εργασίας και όταν το κάνεις οκτώ χρόνια σερί, κουράζεσαι και ίσως κουράζεις και τον τηλεθεατή.»

-Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Τατουάζ;

«Οι απαιτήσεις της σειράς. Τα πηγαινέλα στο εξωτερικό και τα πολύωρα γυρίσματα. Είναι μεγάλη η πίεση, καθώς το σενάριο έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτό του εβδομαδιαίου. Έχει αστυνομική πλοκή και πολλά στοιχεία θρίλερ.»

-Οι τολμηρές σκηνές που έκανες στα πρώτα επεισόδια συζητήθηκαν έντονα. Όλο αυτό σε προβλημάτισε;

«Μιλάς για το γυμνό... Δεν ήταν κάτι το τόσο χτυπητό στο μάτι. Υπήρξε κυρίως στο πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φάνηκαν το οπίσθια μου. Ήταν «τόσο όσο». Δεν ήταν κάτι το οποίο προσέβαλε τον τηλεθεατή. Το πλάνο αυτό ήταν ελάχιστων δευτερολέπτων.»

-Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Δανάη;

«Παρά πολύ καλή. Εξαιρετικό κορίτσι, στρατιώτης στη δουλειά της και πολύ γρήγορα εξελίξιμη. Έχει κάνει άλματα στην πρόοδο των επεισοδίων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved