Αθώος ο Σταμάτης Γαρδέλης για τις αυθαίρετες κατασκευές
Showbiz

Αθώος ο Σταμάτης Γαρδέλης για τις αυθαίρετες κατασκευές

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλης, ο οποίος βρέθηκε, στο εδώλιο του Α' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για αυθαίρετες κατασκευές στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμένο.

Ο ηθοποιός, έπειτα από σύντομη ακροαματική διαδικασία, κρίθηκε αθώος της κατηγορίας που αντιμετώπιζε σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, λόγω των αυθαίρετων κατασκευών που είχαν εντοπίσει οι αρμόδιες Αρχές στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τον έστειλαν ένας μαντρότοιχος, μία ράμπα και τα σκαλοπάτια που είχε κατασκευάσει χωρίς τη σχετική άδεια.

Ο ηθοποιός, προσκόμισε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του ενώπιον του δικαστηρίου τόσο το συμβόλαιο όσο και τα έγγραφα τακτοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών και αποπληρωμής των προστίμων. Ο δικηγόρος έδωσε μάλιστα στην πρόεδρο του δικαστηρίου και μία φωτογραφία του ακινήτου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να δείτε ότι πρόκειται περί ενός απλού σπιτιού και όχι περί μιας πολυτελούς κατασκευής!». Νωρίτερα, η πρόεδρος είχε ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό εάν είχε αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του, για να λάβει καταφατική απάντηση, «Ναι, έχω τακτοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και ανακουφισμένος άκουσε, την αθωωτική απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved