Κώστας Κρομμύδας: «Στο Λονδίνο πληρώνεσαι μετά το επεισόδιο»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Στο Λονδίνο πληρώνεσαι μετά το επεισόδιο»

Τον Κώστα Κρομμύδα γνωρίσαμε ως ηθοποιό, όμως τα τελευταία χρόνια μας συστήνεται ως συγγραφέας μέσα από τα βιβλία του.

Ο Κώστας Κρομμύδας αυτή την περίοδο επέστρεψε και στην τηλεόραση μέσα από τη διάσημη βρετανική σειρά «The Durrells», που γυρίζεται στην Κέρκυρα και κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. «Ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Μου έγινε π πρόταση από το γραφείο παραγωγής της σειράς, πέρασα κανονικά από κάστινγκ και μου έδωσαν τον ρόλο», εξηγεί στο Secret.

Για τα γυρίσματα ταξίδεψε αρχικά στο Λονδίνο, ενώ τώρα τα περισσότερα γίνονται στην Κέρκυρα. «Υποδύομαι τον αστυνομικό διευθυντή του τμήματος στην Κέρκυρα του 1930. Υπήρχαν προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις αξιολόγησα και είδα πως δεν με ενδιέφεραν. Έχω απορρίψει αρκετές και χαίρομαι που ήρθε στον δρόμο το "Durrells", γιατί είναι κάτι συγκινητικό και μεγαλειώδες, που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία», παραδέχεται.

Όσο για τα χρήματα, είναι σαφώς καλύτερα από ό,τι στην Ελλάδα, όπως και ο... τρόπος πληρωμής: «Δεν καθυστερούν τα χρήματα, όπως γίνεται εδώ. Μετά από δύο μέρες, αφού προβληθεί το επεισόδιο, πληρώνεσαι. Στην Ελλάδα μπορεί να περιμένεις και μήνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved