Power of love: Όλα όσα δεν ξέρατε για τον Δώρο. Το παρελθόν του και τα παιδικά του χρόνια
Showbiz

Power of love: Όλα όσα δεν ξέρατε για τον Δώρο. Το παρελθόν του και τα παιδικά του χρόνια

Αναμφίβολα ο Δώρος Παναγίδης είναι ο παίκτης του Power of Love που έχει τραβήξει πάνω του όλη την προσοχή. Τόσο λόγω της ομορφιάς του και της σχέσης του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, αλλά και λόγω της προσωπικής του ζωής.

Ο Δώρος είναι 30 χρόνων και γεννήθηκε στις 2 Μαΐου στο χωριό Ποτάμι της Λευκωσίας. Είναι γιος της Άννας και του Σοφρώνη Παναγίδη και έχει έναν αδερφό, τον Ανδρέα. Πήγε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Σολέας και οι επιδόσεις του στο σχολείο ήταν πολύ καλές.

Τελείωσε το Κλασικό Λύκειο και στα 18 του παρουσιάστηκε στο στρατό. Υπηρέτησε στο Πεζικό και συγκεκριμένα στην Εθνική Φρουρά. Στα 20 του άφησε την Κύπρο και πήγε στην Κέρκυρα για να σπουδάσει Βιβλιοθηκονομία, όμως έπειτα από δύο χρόνια διέκοψε τις σπουδές του και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ, την κομμωτική και την υποκριτική. Έχει ζήσει τρεις πολύ μεγάλους έρωτες στη ζωή του μία από αυτές ήταν η Κύπρια χορεύτρια Νάταλι Κάτερ- από τους οποίους απέκτησε δυο πανέμορφα παιδάκια.

Με την ιδιότητα του μοντέλου έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα βιντεοκλίπ, μεταξύ αυτών και σε ένα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ έχει κάνει κι ένα πέρασμα από τη σειρά «Ρουά ματ» ως ηθοποιός. Παράλληλα έχει εργαστεί στον Politia FM 106.7 στο Παραλίμνι Κύπρου και στο Paradisos Beach Venue στην Αγία Νάπα. Είναι φίλος με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος και τον πρότεινε στην εταιρία παραγωγής του Ατζούν για να συμμετάσχει στο παιχνίδι -όταν, δε, του έγινε η πρόταση είπε το «ναι» μέσα σε μια βραδιά.

Τα πρώτα του χρηματικά έπαθλα στο παιχνίδι, τα ποσά των 2.500 ευρώ, ο Δώρος τα πρόσφερε σε ένα παιδάκι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και έπρεπε άμεσα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε επεμβάσεις. Όταν ο νεαρός διάβασε το σχετικό ρεπορτάζ του κυπριακού Showtime.cy, είπε αμέσως στον αδελφό του πως ήθελε να του διαθέσει το χρηματικό έπαθλο που είχε κερδίσει στο «Power of love», ενισχύοντας έτσι τη μαζική κινητοποίηση προκειμένου να συγκεντρωθούν άμεσα τα χρήματα και ο μικρός να πραγματοποιήσει το απαραίτητο για την υγεία του ταξίδι στο εξωτερικό. Όσο για τη δράση του στο ίδιο το παιχνίδι, ο ερωτάς του με την Αθηνά έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και διαξιφισμών μεταξύ των fans του προγράμματος.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved