Αγγελος Χατζής: «Αν με καλούσαν σε κριτική επιτροπή, γιατί όχι; Αυτή είναι η δουλειά μου»
Showbiz

Αγγελος Χατζής: «Αν με καλούσαν σε κριτική επιτροπή, γιατί όχι; Αυτή είναι η δουλειά μου»

Με πολυετή θητεία στη Λυρική Σκηνή ως χορευτής και χορογράφος, αλλά και με σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό,

ο Άγγελος Χατζής μιλάει στην «Espresso» για την περίοδο που τον αποκαλούσαν «ξανθό άγγελο» -λόγω της πλούσιας κατάξανθης κόμης του-, για τον μέντορα και φίλο του Γιάννη Δαλιανίδη αλλά και για την περίοδο που τα λουλούδια στις πρεμιέρες του έφταναν από το καμαρίνι στην είσοδο του θεάτρου.

Με τόση εμπειρία, θα πηγαίνατε ως κριτής στο «So you think you can dance» ή στο «Dancing with the stars»;
«Αν με καλούσαν, γιατί όχι; Αυτή είναι η δουλειά μου... Τώρα πια να κάνω εγώ κριτική. Το «Dancing» δεν είναι άσχημη εκπομπή. Κάνει τις επιλογές της και απευθύνεται σε ένα άλλο είδος χορού. Αν μπορούσα να κρίνω αυτά τα είδη, θα ήμουν ευτυχής. Είναι σαν να φέρεις στη Λυρική έναν χορογράφο ο οποίος δεν έχει σχέση με τον κλασικό χορό!»

Ποιο είναι το πιο όμορφο σχόλιο που έχετε ακούσει από θαυμαστή;
«Επαιρνα γράμματα με το τσουβάλι και πολλά λουλούδια. Ομως, το ωραιότερο σχόλιο το έκανε η μαμά μιας νεαρής χορεύτριας. Οταν ήρθε στην παράσταση, μου είπε ότι δεν πίστευε ότι εγώ, που με έβλεπε πριν από χρόνια και με θαύμαζε, τώρα θα χόρευα με την κόρη της. Μάλιστα, μου είπε ότι εντυπωσιάστηκε από την κίνησή μου και ότι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο σχόλιο. Μην ξεχνάμε ότι θεωρούμαι ο χορευτής που κατέβηκε πιο αργά από όλους από τη σκηνή στην Ελλάδα! Ηταν στο Ηρώδειο, χορεύοντας Δον Κιχώτη στην original χορογραφία. Ημουν τότε 47 χρόνων»

Τα χρόνια που μεσουρανούσατε σας αποκαλούσαν ξανθό άγγελο!
«Ημουν ξανθός! Ξανθοί ήταν και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Οταν αποφασίζεις να δημιουργήσεις έναν τύπο στο θέατρο και στην τηλεόραση, φροντίζεις να τον κρατάς μέχρι τέλους... Βεβαίως, δεν μπορώ να πω σήμερα ότι είμαι ο ξανθός άγγελος! Σήμερα είμαι ο... μπαμπάς του ξανθού αγγέλου ή, για να είμαι πιο συγκεκριμένος, ο παππούς του»

Υπάρχουν φιλίες στον χώρο σας ή περισσότερα πισώπλατα μαχαιρώματα;
«Συνάδελφος και φίλος δεν γίνεται!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved