Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ήμουν παχύς πιο μικρός, στο λύκειο έχασα τα περιττά κιλά»
Showbiz

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ήμουν παχύς πιο μικρός, στο λύκειο έχασα τα περιττά κιλά»

Αυτή την περίοδο ο Βαγγέλης Κακουριώτης βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το DWTS, κάτι που, όπως λέει, θα συνεχίσει και μετά το τέλος του show χορού.

«Θα συνεχίσω το χορό. Μου αρέσει πολύ το hip hop» τόνισε στο People. Ο Βαγγέλης, με ύψος 1,83 μ. και βάρος 77 κιλά, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση από μιάμιση ώρα και συγκεκριμένα κάνει cross fit και box. Και μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει κάτι που να αποφεύγει στη διατροφή του, αφού, όπως λέει, «προσπαθώ όσο γίνεται να ακούω το σώμα μου και να τρέφομαι καθημερινά με ό,τι μου ζητάει ο οργανισμός μου», όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται στην καλύτερη φυσική του κατάσταση και σε αυτό παραδέχεται πως βοηθά ο χορός.

Αυξομειώσεις στα κιλά του είχε μέχρι σήμερα; «Ήμουν παχύς πιο μικρός, στο λύκειο έχασα τα περιττά κιλά και από τότε τα διατηρώ με μικρές αυξομειώσεις. Αυτό που έκανα για να τα χάσω ήταν να σταματήσω να τρώω για διασκέδαση» αναφέρει. Για τον Βαγγέλη το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας του είναι το πρωινό. «Συνήθως το πρωινό μου περιλαμβάνει δημητριακά με γάλα, φρούτα ή χυμό και έναν καφέ». Ο τραγουδιστής φροντίζει να γυμνάζεται ακόμα και στην παραλία –συνδυάζοντας βέβαια την άσκηση με τη διασκέδαση– αφού του αρέσει πολύ η κολύμβηση, να παίζει ρακέτες και το beach volley.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved