Έλληνες celebrities που έπεσαν θύματα ληστείας
Showbiz

Έλληνες celebrities που έπεσαν θύματα ληστείας

Αρκετές φορές τα σπίτια των Ελλήνων celebrities έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών λόγω της… «λείας». Οικίες στις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, με τα πιο προηγμένα συστήματα συναγερμών και ασφαλείας. Και όμως… έγιναν εύκολος στόχος για τους ληστές.

Τα παραδείγματα όλα αυτά τα χρόνια είναι αρκετά.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης: Μία δυσάρεστη έκπληξη βρήκε τη γνωστή τραγουδίστρια και τον πρώην ποδοσφαιριστή όταν, πριν από λίγες ήμερες, επέστρεψαν στο σπίτι τους, στη Βούλα, και αντιλήφθηκαν έντρομοι ότι κάποιοι το είχαν παραβιάσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλέφτες μπήκαν από ένα παράθυρο, που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους, ενώ κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Ελένη Μενεγάκη: Θύματα κλοπής έπεσαν η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Μάκης Παντζόπουλος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν από δυο χρόνια, η Μενεγάκη και ο Έλληνας επιχειρηματίας έκαναν κρουαζιέρα με το σκάφος τους στο Αιγαίο, όταν αποφάσισαν να μείνουν λίγες ημέρες στην Κάλυμνο. Την ώρα που το ζευγάρι απολάμβανε το μεσημεριανό φαγητό του σε κάποιο εστιατόριο του νησιού, άγνωστα άτομα μπήκαν στο σκάφος και έκλεψαν τα μετρητά και τις πιστωτικές κάρτες της Ελένης! Η τηλεπερσόνα δεν ανέφερε το συμβάν στην Αστυνομία συνεχίζοντας κανονικά τις διακοπές της...

Άννα Βίσση: Θύμα διάρρηξης έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια πριν από ένα χρόνο, περίπου! Παρόλο που το σπίτι της, στην Εκάλη, φυλάσσεται από εταιρεία σεκιούριτι, οι διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία, όταν η Άννα είχε πάει στην Αμερική για να δει την κόρη και τα εγγόνια της, να παραβιάσουν την πόρτα και να εισβάλουν στον χώρο! Σύμφωνα με την κατάθεση της Ελληνίδας σταρ,-οι δράστες βρήκαν το "χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, το ξήλωσαν και το πήραν μαζί τους!

Έλενα Παπαρίζου: Πριν από λίγα χρόνια, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ, επιστρέφοντας στο σπίτι της, αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι είχαν μπει μέσα και είχαν προκαλέσει τρομερή ακαταστασία στον χώρο! Οι δράστες, τελικά, κατάφεραν να πάρουν 4.000 ευρώ, κοσμήματα, αλλά και το διαβατήριο της Έλενας! «Είναι σκέτος βιασμός να βλέπεις τον χώρο σου έτσι», ξέσπασε η Έλενα.

Βάνα Μπάρμπα: Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη γνωστή ηθοποιό όταν, πριν από 3 χρόνια, επέστρεψε στο διαμέρισμα της και ανακάλυψε ότι άγνωστοι το είχαν παραβιάσει κάνοντας άνω κάτω τον εσωτερικό του χώρο! Το περίεργο, βέβαια, ήταν ότι ενώ οι δράστες προκάλεσαν πολλές και σοβαρές ζημιές, σπάζοντας πολύτιμα αντικείμενα και έπιπλα, είχαν αφήσει πάνω στο κρεβάτι της τα χρήματα και τα χρυσαφικά που βρήκαν... Η Μπάρμπα, πάντως, είχε ισχυριστεί ότι πρόκειται για απόπειρα εκφοβισμού!

Τάμτα: Πριν από λίγα χρόνια, σε μια νυχτερινή έξοδο της σε ένα μπαρ, η τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι της έκλεψαν την τσάντα, μέσα στην οποία είχε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της! Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει στο σπίτι της με ταξί! Η ίδια, πάντως, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους... «Έφυγα από το σπίτι με το αμάξι μου και με την τσάντα μου και γύρισα πίσω με το ταξί και χωρίς τσάντα! Παρ' όλα αυτά, πέρασα καλά απόψε. Goodnight, ευχήθηκε από το προφίλ της η Τάμτα!

Λίτσα Πατέρα: Η διάσημη αστρολόγος, πριν από ενάμιση χρόνο, ήρθε τετ α τετ με έναν κλέφτη! «Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα θόρυβο και βγήκα έξω σιγά σιγά... Όπως πήγα προς την πόρτα, τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο... Ντυμένος καταπληκτικά! Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντα να βγαίνετε έξω και αρχίζω, βεβαίως, να φωνάζω και αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Πέτρος Κωστόπουλος: Πριν από ενάμιση χρόνο, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην εκδότη όταν επέστρεψε στο σπίτι του, αφού άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας, εισέβαλαν στον χώρο και αφαίρεσαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα! Ο Πέτρος, μέσα στο διαμέρισμα φύλαγε οικογενειακά κειμήλια, δώρα από την πρώην σύζυγο του, αλλά και κοσμήματα που, εκτός από το ότι ήταν πολύτιμα, είχαν και συναισθηματική αξία για εκείνον... Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν μέχρι και τις γραβάτες του!

Τόνυ Μαυρίδης: Θύμα ληστείας έπεσαν ο γνωστός μουσικός παραγωγός και η σύζυγος του, πριν από ένα χρόνο, περίπου! Ο Τόνυ παρατήρησε ότι ένα ύποπτο αυτοκίνητο είχε παρκάρει ακριβώς μπροστά από τη μεζονέτα του στα νότια, προάστια και κατέβηκε στον κήπο να δει ποιοι ήταν μέσα... Τότε, μέσα από το όχημα βγήκαν άγνωστα άτομα, τα οποία, με την απειλή όπλου, τον οδήγησαν στο σπίτι. Στη συνέχεια, οι επικίνδυνοι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι και αφού του απέσπασαν 5.000 ευρώ και κοσμήματα, έφυγαν ανενόχλητοι!

Νίκος Βέρτης: Θύμα κλοπής για δεύτερη φορά, μέσα σε δύο μήνες, έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής, όταν άγνωστος έκλεψε το πολυτελές τζιπ του, στη Γλυφάδα. Μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, πριν από ένα χρόνο, που οι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και να πάρουν μαζί τους το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, ο Βέρτης έπεσε πάλι θύμα κλοπής! Μαζί με το όχημα του, έκαναν φτερά ένα πιστόλι -για το οποίο έχει νόμιμη άδεια- και το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ!

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved