Στεφανίδη: Οριστικά στο παρελθόν ο Κονέ-Ο έρωτας με τον πρώην της Εριέττας Κούρκουλου
Showbiz

Στεφανίδη: Οριστικά στο παρελθόν ο Κονέ-Ο έρωτας με τον πρώην της Εριέττας Κούρκουλου

Οριστικά στο παρελθόν ανήκει η σχέση της Χριστίνας Στεφανίδη με τον Παναγιώτη Κονέ. Το μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και είναι ερωτευμένο με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου.

Η Χριστίνα Στεφανίδη χαμογελά ξανά μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης. Και ο λόγος είναι ο έρωτας που ζει με τον θεσσαλονικιό επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλάς σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao. Αυτό έχει κάνει πολύ χαρούμενους τους φίλους της, που την είχαν δει να μελαγχολεί εμφανώς και για μεγάλο διάστημα, μετά από το χωρισμό της. Οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία, που μπήκε πριν από λίγους μήνες στη ζωή της, και πλέον το παρελθόν έχει κλείσει οριστικά γι’ αυτήν.

Η Χριστίνα και ο Γιάννης απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, τους αρέσει να διασκεδάζουν στα ίδια στέκια και κάνουν από τώρα σχέδια για το κοινό τους μέλλον, κάτι που δείχνει ότι η σχέση δεν είναι απλώς ουσιαστική, αλλά και πολύ σοβαρή. Η Χριστίνα Στεφανίδη και ο Γιάννης Μυγδαλάς γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τους στο νυχτερινό κέντρο ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο επιχειρηματίας και το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Ο επιχειρηματίας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Αντώνη Κανάκη έχουν το beach bar Μόλος, ενώ είναι και συνιδιοκτήτης του club Markiz στο Λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Το μοντέλο γοητεύτηκε αμέσως από το δυναμισμό του και εκείνος εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την έντονη προσωπικότητα της. Οι φίλοι τους λένε ότι οι δυο τους δεν επιθυμούν να εκθέτουν πολύ τη σχέση τους και αποφεύγον τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αν και πλέον δεν το κρύβουν κιόλας.

Πάντως, όσοι τους έχουν δει μαζί, συνήθως στην όμορφη συμπρωτεύουσα σε κάποιο από τα αγαπημένα τους στέκια, λένε ότι είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και η Χριστίνα είναι και πάλι ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία, ο οποίος είναι πασίγνωστος για την αδυναμία που έχει στις ωραίες γυναίκες. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά για σχέσεις του με διάφορες διάσημες κυρίες, όπως η Νίνα Λοτσάρη αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου. Όμως, ο πιο γνωστός ερωτάς του ήταν αυτός που έζησε με την κόρη της Μαριάννας Λάτση, την Εριέττα Κούρκουλου.

Η σχέση του επιχειρηματία με την Εριέττα κράτησε αρκετούς μήνες και οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, όπως μαρτυρούσαν τότε κοινοί τους φίλοι. Η χρυσή κληρονόμος, εκείνο το διάστημα πηγαινοερχόταν συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο επιχειρηματίας κατέβαινε στην Αθήνα όσο συχνά μπορούσε. Μάλιστα, η σχέση ήταν τόσο σοβαρή που εκείνη την εποχή ακούστηκε ότι οι δύο τους συζούσαν στην έπαυλη της Μαριάννας Λάτση στην Εκάλη.

Οι δύο τους φρόντιζαν πάντως να μην προκαλούν με τις εμφανίσεις τους καθώς ήθελαν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους. Ήταν πολύ προσεκτικοί και επέλεγαν στέκια στα οποία δε συχνάζει πολύς κόσμος για να ζήσουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε και η χρυσή κληρονόμος δε θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τις σχέσεις της. Η σχέση, παρ' όλα αυτά, πήρε έκταση στα δημοσιεύματα, κάτι που ενόχλησε την οικογένεια της Εριέττας, που τότε ήταν και αρκετά μικρότερη σε ηλικία. Τελικά χώρισαν και καθένας τράβηξε το δρόμο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved