Ορέστης Καρύδας: «Ουσιαστικά όλα έχουν μια ρευστότητα και συνδέονται»
Showbiz

Ορέστης Καρύδας: «Ουσιαστικά όλα έχουν μια ρευστότητα και συνδέονται»

Ο Ορέστης Καρύδας, τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου, είναι 28 ετών και από το 2010, όταν αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική - και όχι μόνο.

Παράλληλα με το θέατρο σπούδασε και Ιστορία και Θεωρία της Τέχνης στη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ έχει επιμεληθεί και αρκετές εκθέσεις. Κάνει, επίσης, video art σε συνεργασία με τον κινηματογραφιστή και φωτογράφο Νικόλα Μάστορα.

«Υλοποιεί το όραμα μου», λέει. . «Μετά το Λύκειο σκόπιμα πήγα σε δύο σχολές. Ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Εκ του αποτελέσματος θα έλεγα ότι ήταν ένας τεράστιος φόνος στον ψυχισμό μου», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει λέγοντας ποιο είναι το επάγγελμα του. «Ηθοποιός και curator. Έχω χορογραφήσει κάποιες παραστάσεις και performances αλλά δεν μπορώ να ορίσω τον εαυτό μου ως χορευτή. Κάνω μπαλέτα από μικρός και αργότερα ασχολήθηκα σοβαρά με το σύγχρονο. Συμμετείχα στην ομάδα του Πέτρου Γάλλια και δώσαμε παραστάσεις στην Ιταλία. Θα έλεγα ότι προτιμώ τον όρο performer.. Ουσιαστικά όλα έχουν μια ρευστότητα και συνδέονται. Μέχρι και σήμερα όταν συναντώ ισχυρά κείμενα αναρωτιέμαι πως θα αναμετρηθώ με αυτά. Είναι εργαλεία της δουλειάς μου ο χορός ,τα εικαστικά, η υποκριτική», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved