Κώστας Κρομμύδας: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα»

Ο Κώστας Κρομμύδας έζησε μια όμορφη εποχή στην υποκριτική, με περισσότερα λεφτά, πολλά σίριαλ, τηλεθέαση... Τι του λείπει από αυτή την εποχή;

«Μου λείπει αυτή η ανεμελιά που είχαμε. Αν και γενικότερα νιώθω πιο σταθερός αυτή την εποχή, γιατί εξαρτώμαι από τις δικές μου δυνάμεις. Παλαιότερα, όταν είσαι εξαρτημένος από άλλους για τις δουλειές, έχεις πιο μεγάλη αγωνία. Ένιωθα ότι τα πράγματα είναι καλά στη χώρα, δεν έβλεπες αυτό το χάλι. Τελευταία ο κόσμος έχει κλειστεί στον εαυτό του, υπάρχει γενικότερα απαισιοδοξία»

Έχει κάποια εξάρτηση; «Η σχέση που έχω με τη φύση. Αν δεν έρθω σε επαφή μαζί της, δεν περπατήσω στο δάσος, να πάω μια βόλτα, να πάω στο χωριό μου, στη θάλασσα, νιώθω ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά, βγαίνω εκτός προγράμματος. Έχω εξάρτηση με τη γυναίκα και την κόρη μου. Και θέλω να τους βλέπω και να περνάω χρόνο μαζί τους, όπως και με τη συγγραφή. Πλέον, δεν μπορώ να μη γράφω, κάτι μου λείπει»

Τι τον δυσκόλεψε;
«Όταν πέθανε η μητέρα μου, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα. Η άλλη φάση ήταν στο στρατό, που ήταν δύσκολα, αλλά και μετά, που ψαχνόμουν τι ακριβώς θα κάνω... ήταν δύσκολα... πολύ άγχος και όλα αυτά που έρχονται... Όταν δεν έχεις δουλειά, δεν ξέρεις τι ακριβώς θα κάνεις... Η κόρη μου γεννήθηκε σχεδόν 2 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας μου.. δεν την είδε... έχει το όνομα της», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved