Κώστας Κρομμύδας για Ντάνο: «Αφού του δίνεται η δυνατότητα, γιατί να μην το κάνει;»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας για Ντάνο: «Αφού του δίνεται η δυνατότητα, γιατί να μην το κάνει;»

Για την διακριτική στάση που κρατά όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στη showbiz, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Κρομμύδας

ενώ δε δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψη του για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην υποκριτική.

Κρατάς μια διακριτική στάση απέναντι στη σοουμπίζ.

«Το εύκολο είναι να γίνεις... καραγκιοζάκος για να «πουλήσεις», να κάνεις εμπορικά πράγματα, αλλά αυτά είναι επίκαιρα. Αν ήθελα να παραμείνω σε αυτή την ιστορία, θα έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί πολύ εύκολα ξεγελιούνται οι άνθρωποι για να γίνουν «μαϊντανοί», να γίνουν επίκαιρα και εφήμερα γνωστοί. Πολλοί το επιδιώκουν αυτό, αλλά, αν δεν έχεις φτιάξει γερές βάσεις στη ζωή σου, πού να πας; Το «χαστούκι» που τρώνε αυτοί οι άνθρωποι που γίνονται γρήγορα γνωστοί διάσημοι και μετά χάνονται είναι ηχηρό, ακούγεται δυνατά. Όταν το τρως εκεί που νομίζεις ότι είσαι κάποιος, ξαφ-νικά είσαι ένα τίποτα πια, όπως ήσουν και πριν. Αν μπεις στη διαδικασία και ξεπουλήσεις τα πάντα, μετά είσαι τελείως «γυμνός» εκεί «έξω» κι έπειτα είναι δύσκολο να καλύψει αυτή τη γύμνια. Δεν έχω περάσει ποτέ το μέτρο, τα κάνω ελεγχόμενα. Τώρα πια μεγάλωσα αρκετά για να την «πατήσω», όμως προσέχω ακόμα και τώρα. Είναι πολύ εύκολο να «χαθείς» σε όλο αυτό. Να αρχίσω να λέω ονόματα; Όλα αυτά τα παιδιά που πηγαίνουν στα ριάλιτι... νομίζουν ότι θα γίνουν πρωταγωνιστές της ζωής. Εμφανίζονται, μιλάει ο κόσμος γι' αυτούς 5-6 μήνες και μετά εξαφανίζονται. Προσπαθώ, να θυμηθώ από το περσινό «Survivor»... Πέρα από αυτόν που νίκησε, δεν θυμάμαι κανέναν άλλον», λέει στο Λοιπόν και κάνει αναφορά στον Ντάνο.

«Αφού του δίνεται η δυνατότητα, γιατί να μην το κάνει; Καλά κάνει ο άνθρωπος. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ανοιχτό, μπορεί ο καθένας να δουλέψει, οπότε; Δεν απαγορεύεται, θεωρώ ότι πρέπει να έχει εκπαίδευση ένας ηθοποιός, από εκεί και πέρα δεν τον έχω δει για να σου πω τι κάνει... Από την άλλη, αν γραφτεί ένας ρόλος πάνω του και ο άλλος κάνει τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να ξέρει και υποκριτική», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved