Θεωνά-Αναστασιάδης: Λάμπουν από ευτυχία! Η συγκατοίκηση και τα μελλοντικά σχέδια
Showbiz

Θεωνά-Αναστασιάδης: Λάμπουν από ευτυχία! Η συγκατοίκηση και τα μελλοντικά σχέδια

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια της σόουµπιζ και προτιµούν να ζουν τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκαν την περασµένη εβδοµάδα στην πρεµιέρα του µιούζικαλ «Cats» στο Κέντρο Πολιτισµού «Ελληνικός Κόσµος» και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί διαπίστωσαν πως οι δυο τους δεν έχουν µάτια παρά µόνο ο ένας για τον άλλον. Η ηθοποιός, που µέχρι τον Ιανουάριο πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Fool for Love» στο θέατρο «Aλµα», εµφανίστηκε στον «Ελληνικό Κόσµο» άκρως ανοιξιάτικη και φορώντας ένα λευκό φόρεµα δεν δίστασε να ποζάρει δίπλα στον αγαπηµένο της, ντυµένο επίσης ανοιξιάτικα στην πρεµιέρα του διάσηµου µιούζικαλ. Ο ερµηνευτής, µάλιστα, στο τέλος της παράστασης έσπευσε να συγχαρεί τον σκηνοθέτη ∆ηµήτρη Μαλισσόβα, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης του «Grease», µιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ∆ήµος τον χειµώνα που µας πέρασε.

Είναι µαζί περίπου τέσσερα χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, από τον Οκτώβριο το ζευγάρι έκανε ένα από τα πιο καθοριστικά βήµατα σε µια σχέση, αυτό της συγκατοίκησης. Η Τζένη και ο ∆ήµος µετακόµισαν σε διαµέρισµα στην περιοχή του Παπάγου και φαίνεται πως η καθηµερινότητα τους κάνει καλό. Από τότε η ηθοποιός και ο δηµιουργός κάνουν πιο συχνές κοινές εµφανίσεις και είναι πιο χαλαροί µπροστά στον φακό των φωτογράφων. «Μαθαίνω να µοιράζοµαι και είµαι νοικοκυρά µε προσπάθεια. ∆εν είµαι καλή νοικοκυρά, αλλά, αν για τον άλλον είναι σηµαντικό, κάνω προσπάθεια να γίνω», είχε δηλώσει τότε µε ενθουσιασµό, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τα µειονεκτήµατα της συγκατοίκησης. «Είναι ωραίο να συµβιώνεις, όµως έχεις πολλά θέµατα να αντιµετωπίσεις. Το να έχεις έναν κοινό χώρο, το σπίτι, µπορεί να είναι ένα µόνιµο πεδίο συγκρούσεων. Από την άλλη, έχεις να αντιµετωπίσεις το θέµα του να διατηρήσεις τη σχέση σου άφθαρτη, να παραµείνει ερωτική. ∆εν είµαι άνθρωπος που εφησυχάζει, δεν επιτρέπω τη ρουτίνα να µε φθείρει. Προτιµώ να διαλύσω τα πάντα από το να ρουτινιάσω». Μάλιστα, έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση της Τζένης στις 13 Φεβρουαρίου, που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram κοινή τους φωτογραφία για να ευχηθεί στον αγαπηµένο της χρόνια πολλά, αφού εκείνη την ηµέρα είχε τα γενέθλιά του σύμφωνα με τη Real.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved