Μυριέλλα Κουρεντή: «Και εγώ διέφερα πάρα πολύ και ήμουν σε εντελώς διαφορετική φάση»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Και εγώ διέφερα πάρα πολύ και ήμουν σε εντελώς διαφορετική φάση»

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Μυριέλλα Κουρεντή πρωταγωνιστούν στην «Παρθένα Ζωή», την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και την τελευταία περίοδο ξαναζούν τον ερωτά τους!

- Πρέπει να αισθάνεται καλά αυτήν την περίοδο η ηρωίδα σας, σωστά;

«Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και επειδή είναι και σίγουρα διαταραγμένη, δεν δέχεται να πιστέψει ότι ο Άρης θα ξαναθυμηθεί και προσπαθεί να το αποτρέψει με κάθε τρόπο. Παίρνει διάφορες συμβουλές από τους γιατρούς για το πώς θα επανέλθει η μνήμη του και κάνει τα... αντίθετα. Όμως, σύντομα όλα θα ανατραπούν, θα γίνει κάτι εξωφρενικά απρόβλεπτο. Θα αποκαλυφθεί κάτι για τον πατέρα της, τον Βίκτωρα, τόσο σκληρό και απάνθρωπο, κάτι που δεν θα το έκανε κανένας γονιός στο παιδί του. Και έτσι θα αναγκαστεί να ωριμάσει απότομα, να αντιληφθεί ότι είναι μόνη της και να προσπαθήσει να σώσει το γάμο της. Γενικά, αυτή η κοπέλα δεν νομίζω να έχει αίσιο τέλος» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Μετά το Just the two of us», σας είδαμε στο Dancing with the stars. Ξέρατε από πριν τι σας περιμένει;

«Είχα σίγουρα κάτι σαν κοινό κώδικα. Είχα ζήσει κάτι ανάλογο, ήξερα τι με περιμένει, τις τεχνικές δυσκολίες, το άγχος. Ωστόσο, ήταν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία, ο κόπος ήταν πολύ μεγαλύτερος, οι ώρες για τις πρόβες πολύ περισσότερες, είχαμε ολόκληρη χορογραφία. Διέφεραν πάρα πολύ, όπως και εγώ διέφερα πάρα πολύ και ήμουν σε εντελώς διαφορετική φάση».

-Έχετε πολύ καλή σχέση με το χορό...

«Ως παιδί που είχε κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, και με μεγάλη αδυναμία στις ταινίες μιούζικαλ, πίστευα ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει μόνο να παίζει καλά αλλά και να τραγουδάει και να χορεύει. Έτσι, ήθελα πολύ να αποκτήσω αυτό το... πακέτο και ασχολούμουν και με τα τρία! Η ενασχόληση μου με το χορό, όμως, έχει να κάνει με το μπαλέτο και με τη συγχρονισμένη κολύμβηση και όχι όλα αυτά τα είδη που έχουμε χορέψει! Θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθώ λάτιν ζευγάρια και να λέω δεν συγκρίνεται με το μπαλέτο, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβρισκα τόσο μεγάλη δυσκολία σε κάτι που φαίνεται τόσο ευχάριστο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved