Παντρεύτηκε η Μαργαρίτα Δρούτσα!
Showbiz

Παντρεύτηκε η Μαργαρίτα Δρούτσα!

Εγκατέλειψε την εργένικη ζωή της και μπήκε ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη στο club των παντρεμένων. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Δρούτσα, η οποία σήμερα το πρωί παντρεύτηκε, με πολιτικό γάμο, τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε μια σύντομη τελετή στο δημαρχείο της Γλυφάδας.

Ο γάμος έγινε στις 9.30 το πρωί και η νύφη έφτασε μαζί με το γαμπρό Γιάννη Τόλμη στο δημαρχείο ντυμένη με ένα ιδιαίτερο τζιν νυφικό στις αποχρώσεις του γαλάζιου από την Όλγα Καραβερβέρη.

Παρόλο που ξύπνησε από τις έξι το πρωί για να ετοιμαστεί ήταν πολύ λαμπερή και ευδιάθετη χωρίς να λείπει φυσικά και το απαραίτητο τρακ. Μαζί της φυσικά ήταν και η μητέρα της , Εύη Δρούτσα, διάσημη στιχουργός και tv persona.

Οι κουμπάροι του ζεύγους ήταν οι συνθέτες Κωνσταντίνος Παντζής και Μάριος Ψιμόπουλος ενώ στην εκκλησία ήταν και ο πολύ καλός φίλος της νύφης , Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο γαμπρός ήταν ντυμένος πολύ απλά με παντελόνι και μπλουζάκι σε total white look. Η τελετή κράτησε μόνο πέντε λεπτά και μετά ακολούθησε wedding brunch σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας.

Εκεί έδωσαν το παρών τους πολλοί επώνυμοι της showbiz όπως οι Δέσποινα Καμπούρη, Νάντια Μπουλέ, Μάρω Λύτρα, Σαρμπέλ, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ελένη Πετρουλάκη, Δούκισσα Νομικού, Βάσια Λόη, Μαρία Αραπατζή, Ντέσση Κουβελογιάννη, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Γιώργος Ντούρος, Σοφία Βόσσου κ.α.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι συνάδελφοι της Μαργαρίτας από το Love Radio 97,5 όπως το ραδιοφωνικό της «ταίρι» Τάσος Τρύφωνος, το πρωινό δίδυμο του σταθμού Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλος Σταματόπουλος, η Κική Μηλίδου, η Ελένη Μανουσάκη και ο Δημήτρης Χριστόπουλος.

Εντύπωση προκάλεσε η πρώτη tet a tet συνάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη και του Νίκου Μουτσινά μπροστά από τους φωτογράφους.

Το ζευγάρι αφού έκοψε τη γαμήλια τούρτα, έδωσε ένα πολύ παθιασμένο φιλί και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των καλεσμένων.

Η Μαργαρίτα ακολούθησε φυσικά την παράδοση και έριξε την ανθοδέσμη την οποία έπιασαν από κοινού η Έρση Γκουρνέλου – υπεύθυνη επικοινωνίας του Love Radio 97,5 και η αστρολόγος Μαρία- Ντενίζ.

Πηγή: love radio

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved