Φελίσια Τσαλαπάτη: «Το Survivor θα μου δώσει μια ώθηση για να με γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος»
Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Το Survivor θα μου δώσει μια ώθηση για να με γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος»

Μπορεί η Φελίσια Τσαλαπάτη να μην έμεινε πολύ στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο κατάφερε να τραβήξει πάνω της την προσοχή. Πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης;

«Παρακολουθούσα το περσινό «Survivor», όπως οι περισσότεροι. Σίγουρα, μέσα σε όλο αυτό το άγχος του τηλεθεατή και το ενδιαφέρον του προς το παιχνίδι, υπήρχε και η ζήλια τού να είσαι εκεί. Μέσα μου πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω, γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν χρειάζεται να είσαι μόνο αθλητικός, θέλει να μπορείς με το χαρακτήρα σου να υποστηρίξεις ότι θα. επιβιώσεις. Έτσι δήλωσα συμμετοχή και προσπάθησα να πάω και όταν τελικά με πήραν με τους καινούργιους παίκτες -γιατί είχε ήδη ξεκινήσει το παιχνίδι- επειδή είχα πικραθεί που δεν ήμουν στην αρχική επιλογή, δεν ήξερα αν θέλω να συμμετάσχω ή όχι. Μου ήρθε εντελώς ξαφνικό και άρχισα να φοβάμαι» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τι επιδιώκατε ότι θα κερδίσετε από τη συμμετοχή σας στο «Survivor»;

«Θεωρώ ότι το «Survivor» μόνο να προσφέρει έχει. Είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για καινούργιες εμπειρίες και έχω μάθει ή να φοβάμαι ή να κάνω πράγματα που ίσως αρέσουν στους άλλους. Προσπαθώ τα τελευταία χρόνια να αλλάξω αυτό το κομμάτι, για αυτό και ήθελα να πάω. Έχει να προσφέρει και μπορεί η αναγνωρισιμότητα που κερδίζεις να βοηθήσει για να κάνεις κάτι δικό σου μελλοντικά.»

- Τι θέλετε να κάνετε μελλοντικά;

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμη. Προς το παρόν έχω τελειώσει δημοσιογραφία και έκανα κάποια πράγματα στο Netflix και στο youtube αλλά η συμμετοχή μου στο παιχνίδι πιστεύω ότι θα μου δώσει μια ώθηση για να με γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος. Από κει και πέρα και τίποτα από αυτά να μη γίνει, μένει μέσα μου μια αξέχαστη εμπειρία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved