Survivor 2: Η Φελίσια Τσαλαπάτη δίνει απαντήσεις. Τι τρέχει με εκείνη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;
Showbiz

Survivor 2: Η Φελίσια Τσαλαπάτη δίνει απαντήσεις. Τι τρέχει με εκείνη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν την Φελίσια Τσαλαπάτη να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλοο μέσα στο Survivor. Μάλιστα εκείνη όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για εκείνον και έλεγε πόσο πολύ ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά.

-Κάποια δημοσιεύματα θέλουν να ήσασταν πολύ κοντά με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Ισχύει αυτό;

«Όταν ξεκινήσατε την πρόταση, πραγματικά αναρωτήθηκα για ποιον θα μου πείτε, γιατί έχουν γραφτεί διάφορα (γελάει!). Με τον Νάσο μπορεί να έχω μιλήσει λιγότερο από όλους τους Διάσημους. Δεν ξέρω λοιπόν γιατί βγήκε αυτό. Ίσως επειδή ο Νόσος είναι πολύ ωραίο παιδί και φάνηκε περίεργο που είπα καλά λόγια για εκείνον, αλλά είπα καλά λόγια και για την Όλγα... Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε αυτή η φήμη.»

-Μπορούν να αναπτυχθούν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που ζουν καθημερινά στα όρια;

«Πιστεύω ότι όπως και στη ζωή έτσι και στο παιχνίδι δεν υπάρχει κάποιο ταβάνι που θα φτάσει κάποια σχέση. Δεν μπήκα στο «8ιιΐΎΪνοΓ» για να κάνω φίλους και το νιώθω ότι όταν βγουν από εκεί κάποια άτομα θα είμαστε φίλοι. Θεωρώ ότι εκεί δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω, λόγω συνθηκών, γιατί δεν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και απομυθοποιείσαι απέναντι στους άλλους. Αν γίνει κάτι θα γίνει μετά το παιχνίδι, έξω.»

-Βλέποντας τους παίκτες από την τηλεόραση, είχατε ήδη σχηματίσει άποψη. Για ποιους άλλαξε η άποψη σας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, όταν τους γνωρίσατε από κοντά;

«Πριν μπω στο παιχνίδι γνώριζα ήδη τον Νικόλα και τον Θοδωρή από την πραγματική μας ζωή. Ήρθα κοντά με όλους, στην αρχή, ειδικά. Όπως έδειξε η συνέχεια του παιχνιδιού, κόλλησαν οι χαρακτήρες μας με τον Ηλία και τη Μελίνα. Δεν το περίμενα, γιατί ως τηλεθεάτρια είχα δει μια ομάδα να κατηγορεί δύο άτομα και δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθείς, επειδή δεν υπήρχε κάποια απάντηση των δύο ατόμων αυτών προς την ομάδα που να με κάλυπτε» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Υπάρχουν άτομα που λειτουργούν με στρατηγική μέσα στο παιχνίδι;

«Ασφαλώς. Και αν κάποιος δεν μπήκε με στρατηγική, την απέκτησε εκεί. Όταν βρίσκεσαι εκεί, σε αυτές τις συνθήκες, υπάρχει έστω και βαθιά στη σκέψη σου μια ανασφάλεια ή η καχυποψία ότι ο άλλος μπορεί να σου κάνει κακό.»

-Τη μέρα της αποχώρησης, ποια ήταν τα συναισθήματα σας όταν σας ανακοίνωσαν ότι φεύγετε;

«Η αλήθεια είναι δεν το περίμενα, όχι τόσο γιατί περίμενα ότι θα μείνω, αλλά γιατί κάθε φορά που έθετα το ενδεχόμενο αν φύγω να μεταφέρω κάποιο μήνυμα από κάποιον στην οικογένεια του ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, μου άλλαζαν συζήτηση, γιατί δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι θα φύγω. Οπότε δεν το φίλτραρα ώστε να με, πληγώσει και σίγουρα δεν το περίμενα, την ώρα που ανακοινώθηκε. Δεν στενοχωρήθηκα δεν έχω κλάψει, ούτε μέσα στο παιχνίδι ούτε στην αποχώρηση, έκλαψα μόνο προχθές που τους έβλεπα να μιλάνε για εμένα και ξύπνησαν μέσα μου αναμνήσεις. Ειδικά όταν είδα κάποια πλάνα που η Μελίνα έτρωγε μόνη της και θυμήθηκα ότι όσο ήμουν στο παιχνίδι τρώγαμε παρέα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved