«Ως ηθοποιός δεν δέχτηκε πόλεμο, γιατί έκανε τεράστια καριέρα πολύ γρήγορα»
Showbiz

«Ως ηθοποιός δεν δέχτηκε πόλεμο, γιατί έκανε τεράστια καριέρα πολύ γρήγορα»

Για τη συνεργασία του Νίκου Ρίζου με τον Στάθη Ψάλτη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Κώστας.

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Συνεργάστηκε και με τον μπαμπά σου και με τη μαμά σου. Τι σου έχουν πει για εκείνον;
«Η μαμά μου ακόμα και τώρα τον μνημονεύει. Μου λέει ότι τέτοια ψυχή σαν του Στάθη δεν υπάρχει στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η μαμά μου, επειδή ήταν στο ίδιο καμαρίνι με την Καίτη Φίνου, μου μιλάει και για τον έρωτά τους. Από την άλλη, ο μπαμπάς μου έλεγε για τον Στάθη ότι ήταν δραματικός ηθοποιός που θα έκανε ίσως ακόμα πιο μεγάλη καριέρα, αν ακολουθούσε αυτό το είδος. Το θυμάμαι λες και μου το είπε χθες»

Οπως ο Ψάλτης, ο Μουστάκας, ο Βουτσάς, έτσι και ο μπαμπάς σου έκανε αρκετές βιντεοκασέτες. Γιατί;
«Αν και δεν του άρεσε αυτό το είδος, ήταν η μόδα της εποχής που πουλούσε τρελά, αλλά και για θέμα επιβίωσης»

Με αυτό το τεράστιο όνομα που είχαν οι γονείς σου, απέκτησαν χρήματα;
«Πλούσιοι δεν έγιναν, γιατί υπήρχαν και ατυχίες στο επάγγελμά τους, όπως τότε που κάηκε το θέατρο Μινώα. Ευτυχώς πατήσαμε γρήγορα στα πόδια μας και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τον επαγγελματικό όλεθρο. Δεν στερηθήκαμε το παραμικρό»

«Πόλεμο» δέχτηκε ο Νίκος Ρίζος;
«Ως ηθοποιός δεν νομίζω, γιατί έκανε τεράστια καριέρα πολύ γρήγορα. Ομως από τότε που ασχολήθηκε με τις θεατρικές επιχειρήσεις, μάλλον...», λέει ο ίδιος στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved