Κώστας Ρίζος: «Η μητέρα μου η Έλσα αναπολεί τα πάντα»
Showbiz

Κώστας Ρίζος: «Η μητέρα μου η Έλσα αναπολεί τα πάντα»

Για τη μητέρα του Έλσα Ρίζου και αν νοσταλγεί εκείνες τις στιγμές της μεγάλης δόξας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Ρίζος, γιος του ζευγαριού.

Η μητέρα σου νοσταλγεί τις στιγμές της μεγάλης δόξας της;
«Είναι αλήθεια ότι η Ελσα νοσταλγεί όλα εκείνα τα χρόνια που ήταν στο προσκήνιο. Και δεν σταμάτησε στιγμή να εργάζεται στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Δούλεψαν πολύ σκληρά οι γονείς μου. Επίσης, πολλές φορές νοσταλγεί και όσα έζησε με τον μπαμπά μου. Τα φέρνει στον νου της και τα διηγείται στα εγγονάκια της. Αν μη τι άλλο οι γονείς μου ήταν μαζί 48 ολόκληρα χρόνια. Και δεν σου κρύβω ότι του μπαμπά του άρεσε το γυναικείο φύλο και... καταλαβαίνεις»

Είναι γνωστό ότι ήταν γυναικοκατακτητής ο Ρίζος. Πώς μπόρεσαν και κράτησαν τον γάμο τους;
«Είχαν ένα παιδί. Υπήρχα στη ζωή τους και ήμουν στη μέση. Και από τη στιγμή που είχαν ένα μοναχοπαίδι, τα άλλα όλα έσβηναν, όσο πικρά και αν ήταν. Φρόντιζαν για το μέλλον το δικό μου. Γι’ αυτό και λέω ότι είχα δύο γονείς διαμάντια!»

Η μητέρα σου τι άνθρωπος είναι;
«Πολύ ευαίσθητος. Και καλοσυνάτος. Αν έχει ένα κομμάτι ψωμί, θα σ' το δώσει εσένα να το φας, αντί να το φάει η ίδια. Σπουδαίος άνθρωπος. Θα τη δεις να κλαίει με πόνο ψυχής και θα τη δεις να γελάει με την ψυχή της. Δεν προσποιείται. Ομως τώρα το καλύτερο δώρο της είναι τα εγγονάκια που της έχω χαρίσει. Ασχολείται όλη μέρα μαζί τους. Η ζωή της είναι τα εγγόνια της. Ζει γι’ αυτά»

Οταν βλέπει τις ταινίες, τι σου λέει;
«Συγκινείται, κλαίει, γελάει, σχολιάζει και αναπολεί όσα περνούσε μέσα στα κινηματογραφικά στούντιο. Με τον μπαμπά μου πέρασαν μισό αιώνα μοναδικό. Γύρισαν μαζί όλο τον κόσμο και πραγματικά θυμάται τα πάντα», λέει ο ίδιος στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved