Παπούλια: «Προτιμώ να περνώ καλά με τον άνθρωπό μου, να απολαμβάνω το πάθος μας και την αγάπη μας»
Showbiz

Παπούλια: «Προτιμώ να περνώ καλά με τον άνθρωπό μου, να απολαμβάνω το πάθος μας και την αγάπη μας»

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για τον ρόλο της στο Τατουάζ και αποκαλύπτει τι δεν κάνει σε σχέση με την ηρωίδα που υποδύεται στα ερωτικά της... 

Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει, σε είχα αφήσει στη σειρά «Μπρούσκο» σε ερωτική σχέση με νεότερό σου και με νεότερό σου σε βρίσκω στο «Τατουάζ».

«Δε φταίω εγώ, έτσι με σχεδίασαν», που λέει και η Τζέσικα Ράμπιτ (σ.σ.: γελάει)! Αυτή την ερώτηση να την κάνεις στον δημιουργό των σειρών Ανδρέα Γεωργίου και στη Βάνα Δημητρίου, που γράφει τα σενάριά τους. Εγώ μια απλή ηθοποιός είμαι (σ.σ.: γελάει) που υπηρετεί τους ρόλους που της δίνουν. Κι όπως είδες, αλλιώς ξεκίνησε η ηρωίδα μου, με άντρα και παιδί, κι αλλιώς της τα έφερε η ζωή βρέθηκε με έναν κατά πολύ νεότερό της άντρα σε μια ακραία παθιασμένη σχέση!

Πάντως, είσαι πειστικότατη στον ρόλο.

Είμαι καλή ηθοποιός, γι’ αυτό, βρε!

Μοιάζεις να έχεις υπάρξει σε ανάλογη σχέση στο παρελθόν.

Ημουν τόσο σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις και ότι προς τα εκεί το πήγαινες με αυτό το «πειστικότατη στον ρόλο σου»! Είχε συμβεί κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν, αλλά, αφού είναι μακρινό, ας το αφήσουμε. Η Βέρα, που υποδύεσαι στη σειρά, μπαίνει σε έναν έντονο, παράφορο έρωτα με ένα νεαρό, σκοτεινό τύπο, χορευτή-χορογράφο. Ζει μια επικίνδυνη σχέση.

Εσένα σου αρέσουν αυτές;

Όχι, όχι. Προτιμώ να περνώ καλά με τον άνθρωπό μου, να απολαμβάνω το πάθος μας και την αγάπη μας, χωρίς επικινδυνότητες! Ζω επικίνδυνες σχέσεις μέσα από τους ρόλους που μου δίνονται. Αρκεί! Στη ζωή μου επιλέγω καλούς ανθρώπους και όχι επικίνδυνους.

«Φουντώνει» το πάθος της ηρωίδας που παίζεις με αυτόν που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου. Μας περιμένουν εκπλήξεις;

Εκπλήξεις και πολλές ανατροπές, που όμως δεν κάνει να «προδώσω». Πάντως, ο Ανδρέας και η Βάνα ξέρουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις ιστορίες που φτιάχνουν. Και η δική μου ιστορία έχει πολλές ανατροπές ακόμα, οπότε αναμείνατε και έρχονται.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved