Βλάχος – Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού τους
Showbiz

Βλάχος – Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού τους

O Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχαν το τελευταίο διάστημα πυκνά σύννεφα στη σχέση τους.

Οι φίλοι τους γνώριζαν όλο το παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι την οριστική απόφαση τους να χωρίσουν. Αυτή η στιγμή ήρθε πριν λίγους μήνες, όταν εκείνη αποφάσισε να ταξιδέψει μόνη για την Ελλάδα, ενώ ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στο Λονδίνο. Λίγο αργότερα ήρθε και εκείνος στη χώρα μας, γύρισαν μαζί το τηλεοπτικό σποτ και η Ιωάννα επέστρεψε στις ΗΠΑ, ενώ ο Πάνος Βλάχος έμεινε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο, και οι δυο φαίνεται πως πήραν από κοινού την απόφαση να μην είναι ζευγάρι, αλλά όχι και να ζήσουν χωριστά
Τη στιγμή, λοιπόν, που σε δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στην Ελλάδα αναφέρονταν διάφορες εικασίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση των δύο ηθοποιών -χωρίς καμία διευκρίνιση αν είναι μαζί ή όχι- οι δυο τους, όπως αναφέρει το Ciao έπαιρναν τις οριστικές αποφάσεις τους Κανένας από τους δύο δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ κοινοί τους φίλοι, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο χαμηλών τόνων άνθρωποι είναι, απέφευγαν να αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τη σχέση αυτή. Και ας γνώριζαν ότι ο Πάνος και η Ιωάννα οδηγούνταν πρόσω ολοταχώς στον οριστικό χωρισμό!

Το οριστικό τέλος ήρθε όταν εκείνη αποφάσισε να ταξιδέψει πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα, ενώ εκείνος βρέθηκε στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «MR BUFFALO», που ανέβαινε σε θέατρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ύστερα ήρθε και εκείνος στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Λίγο αργότερα η Ιωάννα έφυγε και πάλι για τις ΗΠΑ, όμως ο Πάνος παρέμεινε εδώ. Ο λόγος της παραμονής του στην Ελλάδα είχε να κάνει με τον πρώτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, μιας και εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να γυρίσει το βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αλάνα», που ερμηνεύει μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Όλο αυτό το διάστημα, οι δύο ηθοποιοί φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον, να «σώσουν» τη φιλική τους σχέση, κάτι όχι πολύ εύκολο. Πολύ εύκολη δεν είναι και η απόφαση τους να συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον ως συγκάτοικοι. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός και συγκεκριμένα για να μοιράζονται τα έξοδα και να μην ανέβει το κόστος διαβίωσης τους στο Λος Άντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό.

Ο Πάνος Βλάχος σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Αύγουστο, στο πλαίσιο της προώθησης της δισκογραφικής του δουλειάς, με διάθεση να συνδυάσει το ταξίδι του και με καλοκαιρινές διακοπές, ενώ κανείς δεν ξέρει τι σκοπεύει να κάνει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved