«Δεν υπάρχει κροίσος, η βίλα πωλείται αντί 2.300.000 ευρώ», λένε οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη
Showbiz

«Δεν υπάρχει κροίσος, η βίλα πωλείται αντί 2.300.000 ευρώ», λένε οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Οι δύο κόρες της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, με νεότερη ανακοίνωσή τους διαψεύδουν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ότι η βίλα βρήκε αγοραστή.

«Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, ότι πωλήθηκε το σπίτι μας στο Πόρτο Ράφτη. Παραμένει προς πώληση με τιμή εκκίνησης τα 2.300.000 ευρώ» αναφέρει η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και φέρει την υπογραφή των δύο γυναικών.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν είχαν διαρρεύσει στη δημοσιότητα πληροφορίες που ήθελαν έναν πάμπλουτο Ρώσο να ενδιαφέρεται για την πολυτελή μεζονέτα της αξέχαστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη, και μάλιστα να πληρώνει όσο όσο προκειμένου να την αποκτήσει.

Ωστόσο, όπως ενημερώνουν οι κόρες της σύμφωνα με την espresso, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η ολόλευκη, παραμυθένια κατοικία της Ζωίτσας, εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή, παραμένει προς πώληση στο εντυπωσιακό για τα δικά μας ταπεινά βαλάντια ποσό των 2.300.000 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved