Κέλλυ Κελεκίδου: Ο Νίκος Κουρκούλης, ο γάμος και το παιδί
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Ο Νίκος Κουρκούλης, ο γάμος και το παιδί

Η Κέλλυ Κελεκίδου μετά από μια απουσία ενάμιση χρόνου από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, επιστρέφει ανανεωμένη, λαμπερή και με πολλές εκπλήξεις. Θα εμφανίζεται μαζί με τον σύζυγό της στην ίδια σκηνή και όπως δηλώνει η ίδια: “Έχουμε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο. “Τσαλακώνουμε” αρκετά την εικόνα μας. Έχει να κάνει και με τη φάση που περνάμε τώρα στη ζωή μας, ως γονείς, ως ζευγάρι.”

Αναφερόμενη στο γιατί κρατούσε κρυφό το δεσμό της για τέσσερα χρόνια η τραγουδίστρια δήλωσε: “Τότε είχα χάσει τη μητέρα μου, το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή μου. Δεν ήμουν στη φάση να δημοσιοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Προσπαθούσα επί οκτώ χρόνια να καταξιωθώ στη Θεσσαλονίκη, πριν κατέβω στην Αθήνα και δεν ήθελα να θεωρήσει κανείς ότι χρησιμοποιούσα τη σχέση μου για επαγγελματικό όφελος. Το σεβάστηκε αυτό και ο Νίκος, ο οποίος δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα. Όταν βγήκε αργότερα η πρώτη φωτογραφία από παπαράτσι είπα: “Ωχ τώρα τι γίνεται;” Ήθελα τα πράγματα να έχουν μια φυσιολογική εξέλιξη.”

Όσο για το ρόλο του γιου της στο προσκλητήριο του γάμου τους τόνισε: “Θέλαμε να μείνει κάτι στο γιο μας και να έχει σχέση και με τη δουλειά μας. Το τραγούδι το έγραψε ο Νίκος, ο γιος μας κάνει φωνητικά. Τον είχα πάρει στο στούντιο και εκείνη την ημέρα είχε τρελά κέφια!”

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved