TUS: «Με ενοχλεί να λένε πράγματα που δεν ισχύουν»
Showbiz

TUS: «Με ενοχλεί να λένε πράγματα που δεν ισχύουν»

Ο TUS δηλώνει ράπερ και όχι τραγουδιστής. Οι ράπερ δεν είναι τραγουδιστές; Ποια είναι η γνώμη του καλλιτέχνη;

«Από θέμα τεχνικής άποψη και μόνο, οι ράπερ δεν μπορούν να τραγουδήσουν τόσο καλά όσο ραπάρουν και οι τραγουδιστές δεν μπορούν να ραπάρουν τόσο καλά όσο τραγουδούν. Αυτή πιστεύω είναι η μόνη διαφορά ενός τραγουδιστή από ένα ράπερ» τόνισε στο Λοιπόν.

-Κοινοποίησες μέσα από το διαδίκτυο την ταυτότητα σου, προκείμενου να απαντήσει στο αν κατάγεσαι ή όχι από την Αλβανία. Γιατί έπρεπε να απαντήσεις, σε ενοχλούσε να σε λένε Αλβανό;

«Με ενοχλεί να λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήμουν Αλβανός ή οποιασδήποτε άλλης καταγωγής άνθρωπος. Ο λόγος που το έκανα είναι για να βάλω αυτούς που λένε ανακρίβειες στη θέση τους, όχι να δηλώσω τη δυσαρέσκεια μου στο αν νομίζει κάποιο ότι είμαι Αλβανός, ενώ είμαι Έλληνας.»

-Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενόχληση επειδή τους αναφέρεις στα τραγούδια σου;

«Όχι σ' εμένα, σε διευθυντές ραδιοφώνων και τηλεοπτικών καναλιών, υπάρχουν πρόσωπα που το έχουν κάνει. Μας έχουν πάρει τηλέφωνο, με το συνεργάτη μου, οι ίδιοι οι διευθυντές, να μας πουν ότι μας ζητήθηκε από τον μάνατζερ του «τάδε» καλλιτέχνη και την εταιρεία του να μην παίζουμε το βιντεοκλίπ τα τραγούδια σας κι εμείς για να μη χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την εταιρεία του δεν θα μπορούμε να σε παίξουμε.»

-Το να τα λες «χύμα» μέσα από τα τραγούδια σου είναι τρόπος έκφρασης για σένα; Δεν φοβάσαι ότι ίσως δημιουργήσεις αντιπάθειες;

«Όπως είπα, δεν είμαι καθόλου διπλωμάτης και δημοσιοσχεσίτης κι αυτό μου έχει κοστίσει αρκετά στη δουλειά μου. Λέω ό,τι ακριβώς σκέφτομαι ξέροντας τις επιπτώσεις που θα έχω, τις οποίες δέχομαι εκ των προτέρων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved