Επανασύνδεση για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό και τον σύντροφό της μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους!
Showbiz

Επανασύνδεση για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό και τον σύντροφό της μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους!

Χώρισαν για λίγο, έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον και τελικά συνειδητοποίησαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον! 

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία µέχρι πριν από έναν µήνα ισχυριζόταν στον περίγυρό της ότι έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους στη θυελλώδη σχέση της µε τον γοητευτικό Θοδωρή Αναγνωστάκη, που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνοµία είναι ξανά στην αγκαλιά του. «Τέλος! Αυτή τη φορά ο χωρισµός µας είναι οριστικός και δεν θα είµαστε ξανά µαζί!», έλεγε και ξαναέλεγε η Βάσια Παναγοπούλου, χωρίς να ξέρει ότι στη ζωή δεν πρέπει να λέει κανείς µε τόση σιγουριά «ποτέ», γιατί ο έρωτας φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις. Σύµφωνα µε τη Real, εδώ και µερικές εβδοµάδες βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά του συντρόφου της και µοιάζει να είναι ευτυχισµένη όσο ποτέ. Οι έντονες προσωπικότητες και των δύο οδηγούσαν το ζευγάρι σε «εκρήξεις» και εντέλει στην απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόµους. Πρόσφατα, όµως, πήραν την απόφαση να δώσουν άλλη µια ευκαιρία στην πολυτάραχη σχέση τους. Ο χρόνος που πέρασαν µακριά τούς έκανε να συνειδητοποιήσουν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και αποφάσισαν να βάλουν... νερό στο κρασί τους. Ετσι, ξαναβρέθηκαν κι έκτοτε είναι αχώριστοι!
Οσο για την πρωταγωνίστρια-θιασάρχη, όταν τη ρωτούν οι φίλοι της πώς και είναι πάλι µαζί µε τον Θοδωρή Αναγνωστάκη, ο οποίος εργάζεται στην ασφάλεια της Βουλής, απαντά σκασµένη στα γέλια «C’est la vie» (έτσι είναι η ζωή) και τρέχει να χωθεί στην αγκαλιά του, φανερά ερωτευµένη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved