Δύσκολες ώρες για γνωστό μουσικοσυνθέτη - Η έκκληση τραγουδιστών για βοήθεια στο facebook

Δύσκολες ώρες για γνωστό μουσικοσυνθέτη - Η έκκληση τραγουδιστών για βοήθεια στο facebook

Είναι ένας μουσικοσυνθέτης που έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων που χρειάζεται την βοήθεια όσων μπορούν να την δώσουν,. Ο Λάζαρος Χατζημελετίου πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο κεφάλι καθώς οι γιατροί διέγνωσαν όγκο. Ο Λάζαρος έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και εκείνοι, μεταξύ των οποίων ο Ανδρέας Στάμος, ο Νίκος Ρωμανός, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, κάνουν έκκληση μέσω facebook για να μαζευτούν χρήματα ώστε ο νεαρός μουσικοσυνθέτης να ταξιδέψει στην Γερμανία για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο facebook, ο Λάζαρος Χατζημελετίου πρέπει να μεταφερθεί σε πανεπιστημιακή κλινική στην Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου.

«#ΕΠΕΙΓΟΝ #ΠΡΟΣΟΧΗ #ΕΚΚΛΗΣΗ_ΒΟΗΘΕΙΑΣ ο οικογενειακός μας φίλος της μουσικής αλλά και περίπτωση έκτακτης περίπτωσης ενός συνανθρώπου ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΟΥ να εισαχθεί άμεσα στην πανεπιστημιακή κλινική #UNIKLINIK_DUSSELDORF_ΤΗΣ_ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ για την νευροχειρουργική επέμβαση ολικής αφαίρεσης εγκεφαλικού όγκου. #ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΣΤΗΡΙΞΗ_!!!!!#ΟΧΙ_ΑΠΛΑ_ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ #τραπεζικός_λογαριασμός_EUROBANG Λάζαρος χατζημελετίου/Δημητρίου GR 2202 6028 20000 19010 1241 222»

GALLERY