Γιάννης Σπαλιάρας: «Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι άμεσα. Στο μέλλον γιατί όχι;»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι άμεσα. Στο μέλλον γιατί όχι;»

Τι γίνεται με το ενδεχόμενο ο Γιάννης Σπαλιάρας να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την εντυπωσιακή σύντροφό του Ζωή Τζανή;

Ο ίδιος τονίζει: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη να κάνω οικογένεια, αλλά προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στη δουλειά μου. Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι άμεσα. Στο μέλλον γιατί όχι;». Άλλωστε το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και έχει δοκιμάσει τη σχέση του.

Ο Γιάννης και η Ζωή γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων -πού αλλού- σε γυμναστήριο. Αμέσως τους ένωσε η αγάπη για τον αθλητισμό, αφιερώνοντας αρκετές ώρες της ημέρας στην κοινή τους προπόνηση. Ο έρωτάς τους, σύμφωνα με τη Real, ήταν κεραυνοβόλος και δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους. Όσοι τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι που κάνει κοινά όνειρα, που όμως έχει θέσει κάποιες επαγγελματικές προτεραιότητες πριν πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι δυο τους, προς το παρόν, ανυπομονούν για το καλοκαίρι, καθώς θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητά τους, για να βρεθούν στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved