Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κόψω τον ομφάλιο λώρο»
Showbiz

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κόψω τον ομφάλιο λώρο»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου με αφορμή της γιορτή της μητέρας, μίλησε για τόσο για την μαμά της, όσο και για τον πατέρα της, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα πως έχω κληρονομήσει την επιμονή της, κάτι που θα ήθελα μελλοντικά να πάρουν και τα δικά μου παιδιά. Νόμιζα πως έχω το χαρακτήρα του μπαμπά μου, αλλά, τελικά, όσο μεγαλώνω, παρατηρώ πως έχω και πολλά δικά της χαρακτηριστικά».

Μένει στο ίδιο σπίτι μαζί με τη μαμά της: «Έχω σκεφτεί να μετακομίσω, αλλά το καθυστερώ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κόψω τον ομφάλιο λώρο, παρόλο που κοντεύω τα 29. Όταν μένεις με τους γονείς σου, νιώθεις ακόμη παιδί κι αυτό μου αρέσει» τόνισε στο People.

Μαμά και κόρη ήρθαν πιο κοντά μετά το θάνατο του πατέρα της και μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά: «Η εταιρεία άνηκε στον μπαμπά, αλλά όταν “έφυγε” αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μητέρα μου σχεδιάζει τα ρούχα κι εγώ ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media. Σαφώς έχουμε και διαφωνίες, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός, χωρίς να έχουμε ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως στις οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved