Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα έκανα σύντομα παιδί... Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο»
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα έκανα σύντομα παιδί... Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, υποδεικνύοντας, προφανώς ως άψογο πατέρα για τα παιδιά της τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιας και παραδέχεται ότι στο πλευρό του νιώθει ασφάλεια... 

Εχετε γνωρίσει γονείς και οικογένειες, φαντάζοµαι.

Φυσικά. Ούτως ή άλλως, οι γονείς µας είχαν γνωριστεί και από τον τελικό. Εχω άριστη σχέση µε την οικογένειά του, αυτός έχει άριστη σχέση µε τη δική µου, έχουµε κάνει γιορτές µε την οικογένειά του.

Είστε οικογένεια πια.

Αυτό, ναι. Οι γονείς µας είναι χαρούµενοι για την επιλογή του ενός και του άλλου. Είναι πάρα πολύ όµορφο αυτό που ζω και περνάω µια πολύ ωραία περίοδο.

∆ηλαδή, δεν έχεις στο µυαλό σου να γίνεις σύντοµα µητέρα;

Το θέλω από πολύ µικρή. Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν για ποιο λόγο έρχονται σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι θέλουν να κάνουν οικογένεια άλλοι όχι. Από πολύ μικρή κι επειδή έχω μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια -οι γονείς μου ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοιμου αρέσει αυτό το πρότυπο. Μου άρεσε το ότι έβλεπα τη μητέρα μου ως μια πολύ καλή σύζυγο και καλή νοικοκυρά. Είναι το πρότυπό μου. Ετσι κι εγώ κρατάω εδώ και δύο χρόνια το σπίτι μου, μαγειρεύω εγώ, πλένω εγώ. Δεν φέρνω γυναίκα να με βοηθήσει, θα τα κάνω όλα μόνη μου. Και όλο αυτό μου το έχει μεταδώσει η οικογένειά μου. Θα ήθελα κι εγώ να καταφέρω να φτιάξω κάτι τόσο όμορφο.

Θα έκανες σύντομα παιδί;

Ναι. Εχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Τα αγαπώ. Τη βαφτιστήρα μου την έχω σαν παιδί μου. Είναι το κορίτσι μου. Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Οσο και να το θέλεις, μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική με τη δική μου. Μου αρέσει που αυτός ο άνδρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Είναι από τους άνδρες που δεν λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Θέλει κι αυτός να δημιουργήσει κάτι. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο.

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved