Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κουζίνα, τα μαγειρέματα για τον Βασάλο και η ζήλεια
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κουζίνα, τα μαγειρέματα για τον Βασάλο και η ζήλεια

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ της Ευρυδίκη Βαλαβάνη που τρώει από τα χεράκια της ο Κωνσταντίνος Βασάλος και τρελαίνεται; Και εντέλει, ποιος ζηλεύει ποιον; 

Στο σπίτι είσαι, δηλαδή, καλή νοικοκυρά;

Τώρα που επιστρέφω σε κανονικούς ρυθμούς μετά το «Dancing with the stars», θα ξαναθυμηθώ τις δουλειές και το μαγείρεμα. Η καλύτερή μου διασκέδαση είναι ή να πηγαίνω για ψώνια ή να πηγαίνω σούπερ μάρκετ. Το απολαμβάνω. Θα μαγειρεύω, θα μπω στην κουζίνα μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Κωνσταντίνου;

Ο Κωνσταντίνος τα τρώει όλα και δεν τρώει και τίποτα!

Σε ταλαιπωρεί που θέλει τα υγιεινά του;

Ναι! Με τα κοτόπουλα συνέχεια και τα στεγνά του.

Από τα χεράκια σου ποιο φαγητό τού άρεσε περισσότερο;

Τα φασολάκια!

Ζηλεύει ο Κωνσταντίνος;

Ο Κωνσταντίνος, και να ζηλέψει, δεν θα το δείξει με τίποτα. Θα σου πετάξει κάτι, αλλά κι αυτό στον χαβαλέ. Δεν θα αντιδράσει φανερά. Είναι Σκορπιός και τα κλείνει μέσα του.

Εσύ;

Εγώ θα του το δείξω, αλλά δεν θα τσακωθώ. Με τον τρόπο μου θα του το δείξω και θα του το πω. Το καλό με εμάς τους δύο είναι ότι αυτοσαρκαζόμαστε. Κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας, γιατί, πέρα από τη σχέση, είχαμε ξεκινήσει ως φίλοι. Νιώθουμε και σαν κολλητοί. Εχουμε πολλή άνεση. Περάσαμε από αυτό το στάδιο. Ξεκινήσαμε έτσι, ως φίλοι, τα λέγαμε όλα -και έχουμε συζητήσει για απίστευτα πράγματα- και μετά καταλήξαμε να είμαστε ζευγάρι. Οπότε όλο αυτό μας έχει βοηθήσει και στη σχέση μας. Εγώ γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι έχω θα το πω, δεν κρύβομαι και, ως Ταύρος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν. Ό,τι έχω στο κεφάλι μου θα το εκφράσω. Δεν θα το κρατήσω μέσα μου. Θα ζηλέψω σε λογικά πλαίσια, δεν θα κάνω υπερβολές. Ομως, δεν θα χαριστώ. Θα το πω. Δεν θα το κλείσω μέσα μου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved