Βαλαβάνη: «Δεν με αγγίζουν τα κακόβουλα σχόλια. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν»
Showbiz

Βαλαβάνη: «Δεν με αγγίζουν τα κακόβουλα σχόλια. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν»

Αδιαφορεί για τα κακόβουλα σχόλια που ακούγονται εις βάρος της, ακόμα και αν πρόκειται για τα τατουάζ της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει... σκληρό καρύδι και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της...

Εχεις ακούσει πολλά σχόλια και για τα τατουάζ σου.

Εχω ακούσει πολλά για τα τατουάζ μου και για το αν μια γυναίκα πρέπει να έχει ή όχι. Κάποιοι τα υποστηρίζουν, κάποιοι δεν συμφωνούν. Εμένα μου αρέσει αυτό το στιλ, μου αρέσουν τα τατουάζ πάνω μου. Εννοείται ότι θα ξαναέκανα. Αυτά που σημαίνουν κάτι για μένα. Εχω πράγματα που με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου. Εχω το τατουάζ που έκανα όταν έχασα τη γιαγιά μου. Είναι πράγματα τα οποία είναι δικά μου, οπότε δεν με αγγίζουν τα κακόβουλα σχόλια. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Ισα-ίσα που αυτά με κάνουν πιο δυνατή. Δεν μασάω, είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας, οπότε δεν με νοιάζει.

Το επόμενο τατουάζ άσ’ το για το παιδί.

Σίγουρα (σ.σ.: γέλια). Για τον μπαμπά μου θέλω να κάνω ένα, απλά ακόμη δεν έχω βρει τι.

Γιατί για τον μπαμπά;

Γιατί του έχω τεράστια αδυναμία του πατέρα μου. Είμαι κορίτσι του μπαμπά. Στο παιχνίδι έκλαιγα μόνο όταν άκουγα τη λέξη «μπαμπάς». Του έχω τρελή αδυναμία.

Ο Κωνσταντίνος έχει;

Ο Κωνσταντίνος δεν έχει ούτε ένα τατουάζ. Του αρέσουν, όμως, τα δικά μου και μου λέει ότι μου πάνε αρκετά. Ο ίδιος επίσης θα ήθελε να κάνει. Είναι λίγο αναποφάσιστος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved