Θεοδωρίδου: «Όνειρο είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να προοδεύω ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνιδα»
Showbiz

Θεοδωρίδου: «Όνειρο είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να προοδεύω ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνιδα»

Η Σόνια Θεοδωρίδου μιλά για όλα. Η μουσική παιδεία πώς είναι σήμερα; Είναι πιο προσιτή ή τελικά είναι υπόθεση λίγων; Τι πιστεύει η ίδια;

«Καταρχάς να συμφωνήσουμε πρωτίστως πως υπάρχει α-παιδεία. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής, γίνονται φιλότιμες προσπάθειες ώστε η μουσική να μπει στα σχολεία και να προσελκύσει πιο πολύ κόσμο. Όμως όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το σχολείο. Όταν νοσούν οι δύο αυτοί θεσμοί η α-παιδεία συνεχίζεται δίχως τέλος» τόνισε στο Documento.

-Υπάρχει κάποιο όνειρο που δεν έχετε πιάσει ακόμη;

«Όνειρο είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να προοδεύω ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνιδα. Θέματα που όσο εύκολα ακούγονται τόσο δύσκολα κατακτώνται και επιτυγχάνονται.»

-Χρωστάτε κάπου ένα ευχαριστώ που δεν έχετε πει;

«Ανήκω στους τυχερούς που όλα τα ευχαριστώ τα είπαν σε αυτούς που έπρεπε και όσο ήταν στη ζωή. Σπουδαίο πράγμα και ευλογημένο. Εύχομαι να υπάρξουν και πολλά άλλα ευχαριστώ στη ζωή μου.»

-Και για να κλείσουμε με αναμνήσεις: ποιος ρόλος είναι αυτός που θυμάστε και σας κάνει να ταξιδεύετε;

«Θα έλεγα πως ο ρόλος της Αδελφής Αγγελικής του Πουτσίνι στη Βασιλική Όπερα των Βρυξελλών με σημάδεψε, με υπέροχες και δυνατές παραστάσεις, με συγκλονιστικές αντιδράσεις από το κοινό και με πολλές υπερβατικές - μουσικές στιγμές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved