Γλέντι δίπλα στο πένθος
Showbiz

Γλέντι δίπλα στο πένθος

Ξεχειλίζει η οργή στο χωριό του 10χρονου Σταύρου Γεωργαλλή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα

ενώ έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του στο γήπεδο του σχολείου του. Αιτία στάθηκε η απόφαση ενός τοπικού κοινοτικού συμβούλου να στήσει... γλέντι μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας!

Μετά τον τραγικό θάνατο του άτυχου αγοριού, το χωριό Αλεθρικό στην επαρχία της Λάρνακας βυθίστηκε στη θλίψη και όσες εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένο να γίνουν ακυρώθηκαν σε ένδειξη πένθους, ανάμεσά τους και το πανηγύρι του Αγίου Επιφανίου στο οποίο επρόκειτο να τραγουδήσει ο Στέλιος Διονυσίου

Ωστόσο, όπως αναφέρει η espresso, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κοινοτικός σύμβουλος αποφάσισε να μεταφέρει το γλέντι στο... σπίτι του, που βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου 10χρονου! Μάλιστα, την ώρα που το υπόλοιπο χωριό πενθούσε για τον απροσδόκητο χαμό του αγοριού, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε όλη τους την... ένταση τις φωνητικές ικανότητες του λαϊκού τραγουδιστή, καθώς ο οικοδεσπότης φέρεται ότι χρησιμοποίησε μικρόφωνα και μεγάφωνα, με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις.

Από την πλευρά του, ο κοινοτάρχης Αλεθρικού, Νίκος Νικολάου, υποστήριξε πως επρόκειτο απλώς για μια «σύναξη φιλοξενίας» του εν λόγω τραγουδιστή, του οποίου η εμφάνιση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Τώρα, αν ο Στέλιος Διονυσίου είπε και κανένα τραγούδι στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σπίτι, δεν μπορούσαμε να τον φιμώσουμε κιόλας» είπε μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Sigmalive!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved