Ναταλία Μίγδου: Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει;
Showbiz

Ναταλία Μίγδου: Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει;

Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει η Ναταλία Μίγδου;

Ο πιο σπουδαίος ρόλος, αυτός της μαμάς, οδήγησε τη Ναταλία Μίγδου να αποχαιρετήσει τη φιλόδοξη καριέρα της στην Αθήνα και να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τα Ιωάννινα. Η ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 1999, παίζοντας στην πετυχημένη κωμική σειρά «Baby Style» της Ελένης Μαβίλη, και «έκλεισε» την τηλεοπτική καριέρα της με το «Φύγε εσύ, έλα εσύ» πριν από 12 χρόνια. Σήμερα, δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και των τριών παιδιών της, ενεργή στο τοπικό θέατρο και έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αν αυτό συμβεί, με χαρά θα έρθει ξανά στην Αθήνα!

Η Ναταλία Μίγδου είναι το μεσαίο από τα τρία κορίτσια μιας δεμένης γιαννιώτικης οικογένειας. «Ήμουν μια πρωταγωνίστρια της γειτονιάς! Παντού ακουγόταν το όνομά μου! Διάβαζα τόσο, ώστε να είμαι αξιοπρεπής στην τάξη» αναφέρει στην «Espresso».

Μικρή ήταν... τσαούσα και ήθελε να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Να έχει το δικό της πορτοφόλι! «Πουλούσα στο γήπεδο καθισματάκια από φελιζόλ. Στεκόμουν ανάμεσα σε μεγάλους άντρες πωλητές και, ενώ πουλούσα τα πιο κακής ποιότητας καθισματάκια, όλοι με προτιμούσαν λόγω φύλου, ηλικίας και της γλύκας που διέθετα. Καθόλου δεν ντρεπόμουν - το αντίθετο. Ένιωθα περήφανη και απολύτως σίγουρη για τον εαυτό μου» λέει.

Η Ναταλία έπαιξε σε πολλές σειρές, όπως οι «Οσο υπάρχει αγάπη», «Ακρως Οικογενειακόν», «Το πιο γλυκό ψέμα», και σε πολλές θεατρικές επιτυχίες. «Ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν πρωταγωνιστικός. Μου τον εμπιστεύτηκε η Ελένη Μαβίλη. Μεγάλη σχολή. Απαιτητική, δύσκολη και αυστηρή. Στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή. Για αρχή δούλεψα στο Εθνικό, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο. Συνέχισα εκεί με τον Στέφανο Ληναίο και αργότερα στο Ελεύθερο Θέατρο» λέει.

Τη στιγμή που η καριέρα της απογειωνόταν, η ηθοποιός παντρεύτηκε! Ο γάμος ήταν σύντομος, αλλά απέκτησε τρία υπέροχα παιδιά. Στην πρωτεύουσα ζούσε μόνη της, δεν είχε συγγενείς. Δυσκολευόταν να μεγαλώσει τα βλαστάρια της, αφού έπρεπε παράλληλα να εργάζεται. «Στην τρίτη εγκυμοσύνη, ο γάμος μου κλονίστηκε. Με το κεφάλι ψηλά, την κοιλιά στον Θεό και άγνοια κινδύνου, έφυγα από την Αθήνα για τα Ιωάννινα. Το διαζύγιο άφησε πολλά “απόνερα”, που πληρώνω μέχρι σήμερα και ίσως να μην μπορέσω ποτέ να αποπληρώσω. Κάποια στιγμή έχασα τα μαλλιά μου από το στρες, όμως κράτησε λίγο. Κάνοντας έναν απολογισμό, νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Για τη δυναμική που επέδειξα» συμπληρώνει.

Τα παιδιά της μεγάλωσαν με πολλή αγάπη. Νανουρίσματα, αγκαλιές, βόλτες, παιχνίδια και φιλιά. «Ο,τι έχω, ό,τι αγαπώ είναι ο Ερως, η Σεσίλια και ο Γιώργης. Το σπίτι μας, στη γειτονιά όπου μεγάλωσα, δίπλα σ' έναν γεροπλάτανο, είναι γεμάτο από φωνούλες, ζεστασιά, χαρά και τρυφερότητα» λέει συγκινημένη. Μετά τον αποτυχημένο γάμο, ένας νέος έρωτας ήρθε στη ζωή της και η Ναταλία χαμογέλασε ξανά. Και ο γάμος με τον αγαπημένο της Νικόλα Δανίκα δεν άργησε. «Ο αξιολογότερος όλων. Οπου κι αν ταξίδεψα, όποιον κι αν γνώρισα» εξομολογείται και ο λόγος της στάζει γλύκα. Στη γενέτειρά της κάνει επιλεκτικά θεατρικό παιχνίδι, και συμμετέχει σε παραστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved