Δέσποινα Μοίρου: «Στο Hollywood δεν θέλουν ντίβες, δεν τους θέλουν προβληματικούς»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Στο Hollywood δεν θέλουν ντίβες, δεν τους θέλουν προβληματικούς»

Η Δέσποινα Μοίρου ζει στην Αμερική και έχει γνωρίσει αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood και όχι μόνο. Τελικά μόνο στην Ελλάδα έχουμε ντίβες; Τι πιστεύει η ηθοποιός;

«Τελικά, νομίζω πως ναι. Εκεί δεν θέλουν ντίβες, δεν τους θέλουν προβληματικούς, να δημιουργούν προβλήματα, και όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά. Αν κάποιος τους καθυστερεί στο γύρισμα και στα λεφτά... Δουλεύει τόσο πολύ, που δεν προλαβαίνει να είσαι ντίβα. Ο Αλ Πατσίνο έχει κλείσει ταινίες μέχρι το 2025, είναι πάνω από τα σενάρια, διαβάζει όλη μέρα. Με εκπλήσσει το ότι σε βλέπουν που έρχεσαι στο γύρισμα και λένε: «Τι μπορώ να κάνω για σένα, πώς μπορώ να σε βοηθήσω;». Αυτό μου είπε η Φέι Ντάναγουεϊ, που είναι θρύλος κι έκανα μια ταινία μαζί της τώρα. Ο Πατσίνο μου θύμισε τον αιώνιο φοιτητή. Κάθε μέρα έχει τόσες προτάσεις, σενάρια... του μιλάς και σου λέει: «Ναι, ναι, ναι...». Κουβαλάει 10 σενάρια την ημέρα. Τον έζησα, κάναμε μαζί master class. Μιλάει μόνο για τη δουλειά, είναι ερωτευμένος με τη δουλειά, ζει για τη δουλειά, όπως κι εγώ είμαι κάπως έτσι, είμαι «ψυχάκι» με τη δουλειά» τόνισε στο Λοιπόν.

- Ερωτεύτηκες εκεί;

«Ερωτεύτηκα, αλλά δεν έχω τόσο χρόνο, τώρα δεν παραμένει αυτός ο έρωτας. Είχα μια σχέση με ένα μεγάλο οικονομολόγο κι επίσης με έναν ηθοποιό, γνωστό. Οτιδήποτε κάνω και πω πρέπει να πάρω άδεια, έχω 10 αφεντικά πίσω. Κάνουν κοντρόλ στις κινήσεις μου, πού θα πάω, με ποιον θα βγω, στα πάντα, τόσο, που μου σπάνε τα νεύρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved