Δέσποινα Μοίρου: «Ξεκινώ φέτος και σκηνοθεσία. Ένα σενάριο το έχω κάνει για τον Αλ Πατσίνο»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Ξεκινώ φέτος και σκηνοθεσία. Ένα σενάριο το έχω κάνει για τον Αλ Πατσίνο»

Η Δέσποινα Μοίρου έφυγε από την Ελλάδα στο 2013. Για ποιο λόγο το έκανε;

«Λείπω 5 χρόνια από την Ελλάδα. Το 2012 είχα κάνει μια ταινία που πήγε στις Κάννες και μετά σε άλλα φεστιβάλ, όπως της Χαβάης, του Τορόντο, όπου πήρα και βραβείο, της καλύτερης κωμικού, στο Τορόντο. Έτσι, πήγα στη Νέα Υόρκη, που μου είχε γίνει μια πρόταση, κι εκεί κάναμε την «Ορέστεια» του Αισχύλου. Στην αρχή δεν το αποφάσιζα... μετά έγιναν τα χαρτιά μου και πήγα» τόνισε στο Λοιπόν.

- Η βράβευση σου ήταν η αιτία που αποφάσισες να το κάνεις

«Στην αρχή πήγαινα για λίγο και γύριζα. Είχα βρει ένα μάνατζερ κι εμφανίστηκα για πρώτη φορά σ' ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ stand up comedy, σαν Λουσίλ Μπολ. Από εκεί με ανακάλυψε ένας μάνατζερ και άρχισε να με στέλνει σε κάστινγκ, όπου από κάποια προέκυπταν μικρές συμμετοχές σε ταινίες. Όλα ήρθαν με πολλή δουλειά. Έκατσα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Λος Άντζελες, όπου βρήκα και δεύτερο μάνατζερ, αλλά κι έναν ατζέντη. Ο μάνατζερ σε καθοδηγεί και σε στέλνει σε διάφορες ακροάσεις και προτάσεις ο ατζέντης. Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από την Ελλάδα, μόνο λίγο στην αρχή, γιατί μου έλειπε η οικογένεια. Μου έλειπε η δίδυμη αδελφή μου, με την οποία είμαι πολύ δεμένη, έχω δίδυμα ανίψια, δίδυμη, θεία και γιαγιά δίδυμη. Οι δικοί μου μένουν στη Θράκη. Τώρα ετοιμάζω ένα σενάριο με μια οικογένεια που είναι όλοι δίδυμοι. Έχω βρει χρηματοδότηση από κάποιους Αμερικανούς. Ξεκινώ φέτος πρώτη φορά και σκηνοθεσία, την οποία σπούδασα. Ένα σενάριο το έχω κάνει για τον Αλ Πατσίνο, μια κωμωδία.»

-Έχεις μιλήσει για το σενάριο αυτό με τον Αλ Πατσίνο;

«Του έχω εξιστορήσει όλη την ιστορία κι έκλαιγε από το γέλιο. Είναι μια αληθινή ιστορία παρεξήγησης. Του έχω ζητήσει να μου κάνει δώρο ένα κοντινό πλάνο στο τέλος της ταινίας, γιατί ο Αλ Πατσίνο θέλει τρελά λεφτά για να παίξει σε ταινία.»

- Πώς είναι ο Αλ Πατσίνο;

«Εξαιρετικός. κανείς δεν είναι ντίβα εκεί. Εκεί, αν είσαι ντίβα, έφυγες από την πίσω πόρτα, δεν τους θέλουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved