Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω πάθει 3 ατυχήματα…»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω πάθει 3 ατυχήματα…»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Κατερίνα Διδασκάλουυ. Η ηθοποιός έχει έρθει κοντά στο θάνατο…

«Ναι, έχω έρθει. Έχω πάθει 3 ατυχήματα, οπότε έχω καταλάβει τι σημαίνει... εκείνη τη στιγμή που σε πετάει ψηλά το αυτοκίνητο ή κάτω με το ποδήλατο... ή όταν σε κλοτσάει ένα άλογο... είναι ακραίες στιγμές. Ήμουν επάνω στο άλογο μου όταν με χτύπησε ένα άλλο άλογο την ώρα που ετοιμαζόμουν να κατέβω. Είναι ένα απειροελάχιστο δευτερόλεπτο που είσαι μεταξύ ύπαρξης και ανυπαρξίας και περνάει τόσο γρήγορα, που καταλαβαίνει ότι το πέρασμα στο θάνατο είναι ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Όταν το διαπιστώνει αυτό... τελειώνει» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ίππευσες ξανά άλογο μετά από αυτό το περιστατικό;

«Αμέ, εννοείται, πολλές φορές. Δεν το παθαίνω καθόλου αυτό, δεν λειτουργώ έτσι. Πιστεύω ότι ο φόβος δημιουργεί περισσότερα ατυχήματα. Με τον τρόπο αυτό έχω μεγαλώσει και τα παιδιά μου.»

-Η παράσταση που πρωταγωνιστείς πραγματεύεται και τον έρωτα. Έχει αλλάξει κάποια θεωρία σου πάνω στον έρωτα;

«Δεν έχουν αλλάξει πολλά εκεί. Ο έρωτας είναι γνώση, είναι ευγένεια και αρχοντιά, είναι το μειδίαμα της σπατάλης ενός φρόνιμου άσωτου... Απαντώ με λόγια του Λιαντίνη. Αυτό ισχύει και για μένα τώρα, για τον έρωτα. Το έργο αναφέρεται ακόμα και στην απιστία, μιλάει για την ηθική ελευθερία των Ελλήνων, ότι δεν ανήκει κανείς σε κανέναν.»

-Πως ορίζεις την απιστία;

«Δεν έχω βιώσει απιστία. Απιστία έχω βιώσει πιο πολύ στη φιλία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved