Στέλιος Κρητικός: Το επόμενο βήμα και η συνεργασία με τον Σεφερλή
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Το επόμενο βήμα και η συνεργασία με τον Σεφερλή

Ο Στέλιος Κρητικός μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα, εξετάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ποια είναι τα σχέδια του;

«Ετοιμάζω με τη σύζυγο μου μια σχολή χορού και θεάτρου για παιδιά και ενήλικες στο Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα, θα ξεκινήσω άμεσα την προετοιμασία για την παιδική παράσταση που θα παρουσιάσω την ερχόμενη χρονιά και επίσης θα ασχοληθώ πάλι με τη συγγραφή παραμυθιών, Καθώς έχω γυρίσει με πολλές καινούργιες ιδέες! Τα τελευταία δύο χρόνια έχω γράψει τέσσερα παραμύθια, τα οποία δεν έχω δώσει σε εκδοτικό οίκο ακόμα. Ήταν τα παραμύθια που έλεγα στην Κόμισσα. Το επόμενο βήμα είναι να βελτιώσω τα παραμύθια μου και να τα δώσω σε έναν εκδοτικό οίκο.

-Με τον Μάρκο Σεφερλή θα ξανασυνεργαζόσουν;

«Είναι μια συνεργασία για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Με τον Μάρκο πέρασα καταπληκτικά εξίμισι χρόνια και γυρίσαμε όλο τον κόσμο. Γέλια, αστεία, χειροκροτήματα, επιτυχίες. Στη δουλειά μας δεν μπορείς να κλείσεις ένα κεφάλαιο, με ανθρώπους που αγαπάς και θαυμάζεις. Στην ίδια λεωφόρο κινούμαι, απλώς κάνεις μια στάση δεξιά, μια αριστερά.»

-Γιατί διακόψατε τη συνεργασία σας;

«Ήταν μια δική μου απόφαση πέρυσι τον Μάιο. Είχα να κάνω διακοπές, επτά χρόνια και ήθελα να δω την οικογένεια μου. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και συμβαίνουν κάποια πράγματα που σου χτυπούν το καμπανάκι και σου θυμίζουν ότι ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι γονείς μου ζουν στη Ρόδο, είχαν ένα σοβαρό τρακάρισμα και πήγαν στο νοσοκομείο. Με πήρε, λοιπόν, ο αδερφός μου και του είπα ότι δεν μπορώ να έρθω γιατί κάνω πρόβα generale στο θέατρο. Ένιωσα τρομερές τύψεις. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ένα μήνα μετά έμαθα ότι ο μπαμπάς της γυναίκας μου έχει πρόβλημα με την καρδιά του και πρέπει να κάνει τριπλό bypass. Οπότε άρχισα να αισθάνομαι ότι περνάει ο χρόνος, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, συμβαίνουν γεγονότα και εγώ είμαι μακριά. Κάπως έτσι βρήκα το θάρρος να φύγω.»

-Η κουμπαριά με τον Σεφερλή πώς προέκυψε;

«Υπήρχε λόγος. Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε, επειδή χόρευε στο Δελφινάριο. Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο το μοιράστηκα ήταν ο φίλος μου, ο Μάρκος. Του είπα «μου αρέσει η Κάτια, θα είμαι πολύ προσεκτικός και δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στη δουλειά σου. Απλώς θέλω να είμαι μαζί της». Στην πορεία βγαίναμε όλοι μαζί, η Κάτια έμεινε έγκυος και δεν μπορούσαμε παρά να του προτείνουμε να μας παντρέψει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved