Κώστας Κιμούλης: «Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ με τον Γιώργο, ακόμα και στη δουλειά»
Showbiz

Κώστας Κιμούλης: «Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ με τον Γιώργο, ακόμα και στη δουλειά»

Ο Κώστας Κιμούλης είναι αδερφός του Γιώργου Κιμούλη. Πως είναι να έχει αδελφό έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό;

«Αμφιλεγόμενο βεβαία, γιατί κάποιοι τον λατρεύουν και κάποιοι δεν τον συμπαθούν καθόλου. Υπάρχει η φράση «Πολλοί θα έρθουν στην κηδεία σου, για να βεβαιωθούν ότι πέθανες». Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, ακόμα και στη δουλειά. Δεν ήμαστε κοντά ηλικιακά, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη κι όταν πραγματικά χρειάζεται ο ένας τον άλλον, είμαστε εκεί. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, μου λέει την ιδέα του και μου λέει μετά να κάνω ό,τι θέλω» τόνισε στο Χάι.

-Τον συμβουλεύεσαι;

«Πολλές φορές ναι. Ακόμα και τώρα. Αλλά κι αυτός μερικές φορές μου λέει: «Μακάρι να ήμουν σαν κι εσένα», πράγμα που αναιρεί όλη την εικόνα που δείχνει προς τα έξω. Γιατί και η εικόνα που βγάζει, είναι από αυτά που έχει περάσει. Τον έχουν πολεμήσει πολύ, γιατί όσους είναι πάνω από την μετριότητα, προσπαθούν να τους κατεβάσουν. Αυτό μου το είχε πει ένας Εβραίος όταν ήμουν στην Αμερική. «Εσείς οι Έλληνες θα μπορούσατε να εξουσιάζετε τον κόσμο». Τότε, δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε. Τώρα το νιώθω»

-Ευτυχισμένος μπαμπάς;

«Πάρα πολύ. Κυκλοφορούσα πάντα με φωτογραφίες των παιδιών μου. Ενδιαφέρθηκα και ασχολήθηκα με τα παιδιά μου όσο ήταν μικρά. Έχω μια κόρη τελειόφοιτη αρχιτεκτονικής και ένα γιο τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πειραιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved